AXOR Citterio Select-køkkenarmatur i funktion.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Citterio Select køkkenarmatur

Elegance og hightech ved køkkenvasken – designet af Antonio Citterio

Med AXOR Citterio Select køkkenarmaturerne kan både hobbykokke og professionelle kokke gøre madlavning til en elegant fest. Både køkkenarmaturet med svingtud og varianten med udtrækstud skaber masser af bevægelsesfrihed for dig ved køkkenvasken, da begge kan svinges 110°/150°. For dig betyder det, at vandet bliver styret netop derhen, hvor der er brug for det.

Bemærkelsesværdigt: det ergonomiske greb

Særligt bemærkelsesværdigt er armaturgrebet i høj kvalitet med en præcis form. Det er takket være sin længde og flade form nem at betjene – selv med hænder smurt ind i sæbe. Armaturet forvandles ved hjælp af den slanke grundform til elegancen selv.

Store forandringer med en lille knap

Takket være Select-teknologien øges betjeningskomforten ved vasken yderligere. Det er let at tænde og slukke for vandstrømmen ved at trykke på Select-knappen på armaturets front eller oven på udtrækstuden. Du kan derfor åbne og lukke for vandet med en finger, en albue eller en håndryg, uden at du behøver afbryde din arbejdsstrøm. Dermed kommer du ikke utilsigtet til at justere temperaturen eller vandmængden, men begge dele kan naturligvis stadig styres med armaturets greb.

Elegance ved køkkenvasken

Billeder
  • AXOR Citterio Select på sort.
  • AXOR Citterio Select-køkkenarmatur.
  • AXOR Citterio Select-køkkenarmatur.
  • AXOR Citterio Select-køkkenarmatur.
  • AXOR Citterio Select-køkkenarmatur.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>