AXOR ShowerSelect i brusebadet.

AXOR ShowerSelect får mere komfort ind i brusebadet – takket være den brugervenlige Select-teknologi.

AXOR ShowerSelect

En lille knap er nu med til at gøre det endnu nemmere og mere komfortabelt at tage et brusebad. Takket være Hansgrohes Select-teknologi kan du nu betjene bruseren med et enkelt tryk på knappen. AXOR ShowerSelect-termostaterne er udstyret med små knapper – tidligere blev der drejet, i dag bliver der trykket: Du skifter mellem de forskellige brusere såsom hånd- eller hovedbruser med Select-knapperne. Betjeningen under bruseren bliver således helt intuitiv. Takket være de tydelige, hvide symboler på sorte knapper ser du tydeligt, hvilke brusere du er ved at betjene. De elegante AXOR ShowerSelect-termostater findes i forskellige varianter: fra en op til fire forskellige funktioner.

Du kan vælge dit yndlingsdesign blandt tre forskellige rosetformer: Uanset om du vælger det runde, kvadratiske eller blødt afrundede Softcube-design, er alle former både klare og minimalistiske, således at de på harmonisk vis kan kombineres med en række andre AXOR kollektioner og på samme tid få elegance og kvalitet ind i dit brusebad. 

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>