Download Flash Player her (linked)

Harmonisk samspil

Velværebad i vidt forskellige stilretninger

Rummets størrelse er ikke afgørende for, hvorvidt vi har det godt på badet – det er den gennemtænkte planlægning, der gør forskellen. Den tager fat i den personlige stil – fra puristisk over sanselig, naturbunden til barok – og finder en arkitektonisk løsning, som gør badet helt særligt.

Det organisk-minimalistiske badkoncept har så mange facetter, at det individuelle perfekte bad nærmest kan realiseres ud fra et hvilket som helst grundrids. Her smelter naturlighed og arkitektur sammen, og desanselige overflader går hånd i hånd med de kraftfulde former. Badkonceptet er åbent for følelser på badet, men også for accenter og kontraster.

Et bad vinder på sin naturlighed

Som velværested har det organisk-minimalistiske bad en forbindelse til naturen og udnytter i høj grad dagslyset. Også varmen fra træ og de pudsede vægfladers overflader skaber et naturligt miljø. Badkonceptet leger på samme tid med en række yndefulde kontraster: Kraftige former møder sanselige materialer. Lige så harmonisk forbindes de flydende stoffer og de ekstravagante vægoverflader med de puristiske badobjekter.

Åben for forskellige krav

En gennemtænkt planlægning medfører hensigtsmæssige løsninger til brugerens forskellige krav. Badet smelter – når det arkitektonisk kan lade sig gøre – sammen med soveområdet og danner et kommunikativt livsrum. Rummets struktur skabes via forbindelsen af materialer, farveaccenter og arkitektoniske elementer. Hensigtsmæssige afløb og personlige præferencer er bestemmende for zonerne i badet og deres placering – uafhængigt af rummets størrelse.

De præsenterede idéer kan eksempelvis realiseres med kollektionen AXOR Starck Organic.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Symbiose på badet: Lad dig inspirere

Billeder

Badidéer til store og små rum i forskellige stilverdener

Yderligere badinspiration med AXOR Starck Organic:

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>