Indbygningsteknik monteres.

Download Flash Player her (linked)

Modernisering af badeværelset

Trin for trin mod en større funktionalitet og designkvalitet

Med en modernisering af badeværelset højner du ikke blot niveauet af komfort og livskvalitet men investerer også i en stabil ejendomsværdi. Derudover kan moderne badarmaturer hjælpe dig med at spare både vand og energi. Med hansgrohes vandspareberegner kan du gennem udvalgte eksempler se, hvor hurtigt det betaler sig for dig. Følgende trin gør det både hurtigere og nemmere at gøre badmoderniseringen til en realitet:

Sæt dig selv mål, og udarbejd en liste: Hvilke områder skal badet opgraderes på, hvad skal udskiftes? Hvor meget arbejde skal der være forbundet med moderniseringen: Ønsker du eksempelvis et badekar i stedet for en bruser (eller omvendt)? Find ud af, om dine ønsker passer til det eksisterende grundrids. VVS-installatøren og faghandlen rådgiver dig og informerer om de tekniske alternativer.

Vælg stilretning, så du nemmere kan træffe en foreløbig beslutning om de forskellige armaturdesign. Mærkerne hansgrohe og AXOR opdeler alle produkter i stilretningerne Avantgarde, Modern og Classic. Afgræns efterfølgende dit udvalg til et anvendelsesområde.

Læg et budget for moderniseringen. Vær dog fortsat åben for en "plan B": Den kompetente rådgivning hos faghandlen giver dig en række valgmuligheder, som du eventuelt slet ikke har overvejet! Og vær forvisset om: En badmodernisering med Hansgrohe er en langsigtet investering. Det står Hansgrohe for siden 1901.

Indhent oplysninger om innovative teknologier. Der er nemlig sket meget på badområdet: Hansgrohe tilbyder et udvalg af badprodukter, der er som skabt for en badmodernisering. Dette omfatter Showerpipes og hansgrohes brusersæt. Også udskiftningen af et eksisterende frembygget bruserarmatur til en ShowerTablet giver ekstra brusekomfort uden omfattende modernisering.

Sikker modernisering. Nu starter det: Når du vælger Hansgrohe-produkter i badet, får du gavn af fordelene ved vores mærker på mange områder. Den bedste kvalitet kombineres med en mangeårig tilgængelighed af reservedele. Vores produkter ser således ikke kun godt ud i dag men er også sikrede på bæredygtig vis. De løbende tekniske innovationer kan ses i alt lige fra komforten til de håndfaste fordele, hvad angår vandspareteknologier og energieffektivitet. Derudover byder Hansgrohe på et system, hvor alt passer sammen: Det betyder, at de innovative, nye badprodukter kan kombineres med de eksisterende produkter.

Forventninger til badmoderniseringen

Start med den gode følelse ved badmoderniseringen. VVS-montøren har overblikket og sørger for en problemfri installation, indtil du står på dit teknisk perfekte velværebad. Se eksempelvis etaperne hen mod den nye brusefornøjelse med regnbruseren hansgrohe Raindance Rainfall på følgende billeder:

På vej mod den nye brusefornøjelse

Billeder

Scener fra en badmodernisering med hansgrohe Raindance Rainfall

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>