hansgrohe XXL Performance

Stor fornøjelse med mega-regnbrusere

Har du også lyst til at tage brusebad i storformat? hansgrohe bringer bruseglæde i nye dimensioner. Vores hånd- og hovedbrusere fås med XXL Performance, som betyder: Regnbrusernes stråleskive har en diameter på mellem 100 og 600 mm. Kropsplejen bliver på den måde til ren wellness. Hos hansgrohe følger fornøjelse, komfort og fornyet energi nemlig med i prisen.

Imponerende stråleskiver til de store øjeblikke under bruseren

Et brusebad er ren nydelse, når du vælger en stor stråleskive.
XXL Performance: Luk øjnene, og lad hverdagens stress og jag blive skyllet ud med badevandet.

XXL Performance står for store stråleflader på hansgrohes hoved- og håndbrusere. Vandet føles som en varm sommerregn og sørger for skøn afspænding. Brusebadet i stort format findes ved mange af hansgrohes produkter, f.eks. hovedbruserne Rainmaker Select og Raindance Rainmaker. Luk øjnene, nyd de forskellige stråletyper, og lad hverdagens stress og jag blive skyllet ud med badevandet.

Hvis du mener, at XXL-nydelse og økonomisk vandforbrug står i kontrast til hinanden, tager du fejl. Med vores EcoSmart-varianter ligger dit forbrug på kun 9 liter i minuttet, samtidig med at du får en brusefornøjelse i særklasse. Takket være de innovative hansgrohe-stråletyper som RainAir oplever du – selv ved 9 liter – ren forkælelse. Grunden til dette er de fyldige, luftberigede dråber (AirPower-teknologi).

Find dit personlige ønskeprodukt med XXL Performance:

XXL Performance: større end normalt. Bedre end godt.