Raindance Select Close-up

Download Flash Player her (linked)

Mere bruserfornøjelse med premiumbrusere

Aldrig mere bad på en anden måde

Hvordan kan brusebadet blive endnu sjovere? Hvad gør man for at gøre millioner af menneskers dagligdagsritualer til en wellness-oplevelse? Disse spørgsmål har mærkerne hansgrohe og AXOR forsøgt at besvare. Det er kendetegnene ved begge premium-varemærker:

  • Kvalitet og lang levetid. „Made by Hansgrohe. Designed for Life“ – det er den påstand, der sammenfatter, hvad de tidløse premiumprodukter handler om. Forbrugere køber jo ikke en helt ny badeværelsesindretning hvert andet år. Andre Hansgrohe-typiske kendetegn er også Kvalitet made by Hansgrohe og nem installation.
  • Design. Hansgrohe Group samarbejder med succesfulde designere på globalt plan og er designførende i sanitetsbranchen. En lang række priser og anerkendelser dokumenterer netop dette.
  • Brugervenlighed og tilpasning til forbrugerens ønsker. Ormen skal passe til fiskens og ikke fiskerens smag. Det er netop det, der har været vores fokus: blik fra mennesket til produktet. Vi finder på forhånd ud af, hvilke ønsker og behov menneskerne har. Herefter flyder kundebehovene ind i produktudviklingen.
  • Opfinderrigdom. Hos Hansgrohe er det geniale opfindere og udviklere, der sidder ved roret. Deres fritidsinteresser: nye produkter, innovative teknologier og miljøbevidsthed.
  • Service. Uanset om du har brug for rengørings- eller vandbesparende tips, en lang garanti, apps eller den direkte forbindelse til Schwarzwald: Hansgrohe tager sig også af dig efter købet.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>