Kvinde, håndbruser, RainAir

Download Flash Player her (linked)

Mere bruserfornøjelse med forskellige stråletyper

Er regn lig regn? Vi siger nej.

hansgrohe sættes overalt i verden i forbindelse med Raindance. Med sådan en sanselig regnbruser i badet har man mulighed for at tage et brusebad med forskellige stråletyper - og glæde sig over den mærkbare afveksling. De nye Raindance Select håndbrusere forkæler dig eksempelvis med tre stråletyper:

  • 1. RainAir – afslappende bruseregn. Vandet falder i dråber fra brusehovedet, da hver enkelt dråbe er beriget med luft. Disse kærtegn føles som en blid sommerregn på huden.
  • 2. Rain – kraftfuld regnstråle. Den skaber et stimulerende boost med friskhed og er perfekt til at skylle shampoo ud med. (De langhårede ved, hvor ubehagelig en tynd vandstråle er, når man vasker hår.)
  • 3. Whirl – hvirvlende massagestråle. Den løsner op for spændinger i nakke eller skulderområde. Som fingrene på en massør vandrer den cirkulerende spiralstråle over huden. Særligt dejlig efter sport.
  • Den perlende brusestråletype fra Raindance Select hovedbruseren hedder RainStream. Her skyller de store vanddråber enhver trængsel i hoved og på skuldre væk og stimulerer dig på fantastisk vis.
  • Se billedgalleriet for yderligere hansgrohe-stråletyper.

Nydelsesbruser? Effektbruser? Fokusbruser?

En række praktiske tests har afsløret, at de fleste mennesker kan deles ind i tre forskellige brusetyper: nydelsesbrusere, effektbrusere og fokusbrusere. Hansgrohe har et ønske om, at alle familiens medlemmer kan udleve deres brusestil, og derfor har vi forenet tre stråletyper i ét produkt: Håndbruseren Raindance Select E 120 kan alt efter det personlige behov ændres til en anden brusestråle – med et enkelt tryk på knappen. På den måde har det enkelte familiemedlem også mulighed for at prøve noget andet - i en og samme bruser.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>