AXOR LampShower designed by Nendo

Download Flash Player her (linked)

Mere bruserfornøjelse med design

Design er mere end det smukke ydre

Godt design er et emotionelt design. Det er designeksperterne enige om. Men hvem kan klare sig med en designteori? Du mærker først, om det er godt design, når du mærker det på egen krop.

Ved ordet design tænker de fleste på det ydre. Men design er meget mere: Det er summen af det visuelle, det funktionelle, det materielle, betjeningen og oplevelsen. Designet i AXOR- og hansgrohe-badprodukterne er et resultat af et mangeårigt forskningsarbejde. Derfor “fungerer” bruserne og armaturerne også på det internationale marked. Og er elsket i hele verden.

Forbrugertest gør håndbruser til „The Next Top Model“

Hansgrohe sendte 500 produkttestere i bad for at teste en håndbruser i fire uger. Resultat: Næsten alle synes, den er smuk – den trestrålede håndbruser Raindance Select E 120. 97 procent af testbruserne synes om det ekstraordinære design. De afrundede hjørner – SoftCube – falder ligeledes i 97 procent af testernes smag. 96 procent kan lide bruserens ædle overflade: Den er fremstillet i krom eller den friske farvekombination krom/hvid. Produktdesignet er hovedårsagen til at udskifte det gamle brusehoved og i stedet vælge den “rund-kantede”, siger testpersonerne.

Brusepanel Hansgrohe

Brusepanel plus stavhåndbruser: forfriskende design, der masserer og forkæler.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>