Vandhaner fra hansgrohe Logis passer til de fleste håndvaske og badeværelset.

Logis

Er du på udkig efter et moderne armatur, der passer til din stil og dit budget? Lær vores Logis-linje at kende: Klare linjer og fint buede overflader gør Logis til et blikfang ved håndvasken, badekarret, bruseren og bidetet. Frisk dit badeværelse op til en attraktiv pris.Gå til produkterne

Alsidige badarmaturer til en overkommelig pris

Typisk Logis: Moderne armaturer med høj komfort og kvalitet

Klare linjer og fint buede overflader gør Logis til et blikfang. De store overflader udstråler kvalitet og gør rengøringen let som en leg. På nogle modeller kan du fjerne perlatoren i en fart med henblik på rengøring. Du skal blot skrue den af ved hjælp af en mønt. Et slående træk ved Logis: det ergonomiske greb med afrundet form, som indbyder til berøring og betjening.

Kvalitet og design – i klassisk krom eller stilet mat sort

hansgrohe Logis armaturer passer harmonisk til alle typer håndvaske og monteringssituationer. Logis håndvaskarmaturer fås med et greb, to greb eller til vægmontering. Den nye variant til håndvasken, Logis Fine, er særlig attraktiv med sin slanke krop. Den passer perfekt til resten af Logis-sortimentet. Er du vild med farverige detaljer og effektfulde kontraster? Logis fås også i mat sort. Med hansgrohe FinishPlus armaturer, brusere og tilbehør kan du indrette hele badeværelset i den matsorte overflade.

Reduceret vandforbrug

For at sikre, at det ikke kun er købet, men også driften, som er en økonomisk løsning, er Logis armaturer udstyret med EcoSmart-teknologi. Den begrænser automatisk vandgennemstrømningen til ca. 5 l/min. Det beskytter både naturen og pengepungen. hansgrohe AirPower sikrer også en ansvarlig brug af vandressourcerne. AirPower blander luft i vandet, hvilket øger effektiviteten og din glæde ved vandet. Den intelligente CoolStart-teknologi sørger for, at der kun strømmer varmt vand, når du ønsker det.

Ny bevægelsesfrihed ved håndvasken

Gør pladsen mellem tuden og håndvasken til din ComfortZone. Logis armaturer fås i forskellige højder, så du kan matche dem perfekt til din håndvask. På den måde undgår du stænk og får plads til at bevæge dig. hansgrohe ComfortZone-testen hjælper dig med at finde den rigtige armaturhøjde.

hansgrohe Logis til kar og bruser

Logis sætter moderne accenter ved badekarret og i brusebadet. Afhængig af installationssituationen kan du vælge 1-grebs armaturer til frembygget eller indbygget installation. Hvis du foretrækker drejegreb, finder du også en rigtig løsning. En separat kartud og et armatur til indbygning i karkanten er faste komponenter i det omfattende Logis-sortiment.

Sort by
61  Resultater
Klimabeskyttelse begynder ved håndvasken

CoolStart reducerer udgifterne til varmt vand

Armaturer med CoolStart er designet, så der kun flyder koldt vand, når grebet er i midterstilling. Du skal dreje grebet til venstre, hvis du vil have varmt vand. Det er godt for miljøet og din pengepung.

hansgrohe ComfortZone

Mere plads ved håndvasken

hansgrohe fremstiller armaturer i forskellige højder. Så du også kan finde det rigtige armatur til din håndvask. For mere komfort, fleksibilitet og betjeningsglæde.