AXOR-tilbehør.

Download Flash Player her (linked)

AXOR tilbehør

Tilbehør i høj kvalitet til det individuelle bad

Fuldend dit individuelle velværebad med badtilbehør fra AXOR. Tilbehøret passer ind i vidt forskellige stilverdener og efterlader formfuldendte aftryk: fra praktiske hylder og håndklædeholdere til sæbedispensere og smuk belysning ved spejlet og meget andet. Tilbehøret af høj kvalitet kan kombineres med mange AXOR kollektioner og opfylder en lang række forskellige komfortbehov.

På denne side viser vi dig et udvalg af tilbehørsdele, som kan anvendes på tværs af kollektionerne. Se de enkelte AXOR kollektioner for yderligere tilbehør.

AXOR Universal-tilbehørsprogram.

AXOR Universal tilbehør

Tilbehørspogrammet AXOR Universal omfatter en række tidløst elegante produkter, som kan anvendes enkeltvis eller kombineres med hinanden på en fleksibel måde. Deres universelle design betyder, at de harmonerer med mange AXOR kollektioner og vidt forskellige stilverdener. Også i køkkenet skaber de med deres materialer af høj kvalitet såsom metal og glas et plus, hvad komfort og hygiejne angår.

AXOR Universal tilbehør samlet ( fra )

<
>
AXOR Starck-tilbehør.

AXOR Starck

Tilbehøret fra AXOR Starck såsom sæbeskål og tandkrus afspejler den tidløst puristiske stil. Krogene minder om et enkelt søm: Philippe Starcks design er blevet inspireret af arkaiske forbilleder. Hylderne og sæbedispenseren er også minimalistiske.

AXOR Starck tilbehør samlet ( fra )

<
>
AXOR Massaud accessories.

AXOR Massaud

AXOR Massaud tilbehør kan bruges i næsten alle dele af badeværelset og er den perfekte prik over i'et for kollektionens naturinspirerede badkoncept med produkter fra sæbeskål og badekargreb over vase og krog til spejl, tandbørstekrus og andre elementer.

AXOR Massaud tilbehør samlet ( fra )

<
>
AXOR Urquiola-tilbehør.

AXOR Urquiola

AXOR Urquiola tilbehøret indgår i kollektionens stilmiks. Håndklædeholder, sæbeskål, krog, tandkrus og andre produkter passer således også til andre AXOR kollektioner.

AXOR Urquiola tilbehør samlet ( fra )

<
>
AXOR Montreux-tilbehør.

AXOR Montreux

AXOR Montreux tilbyder tilbehør, der er afstemt med hinanden til et traditionelt baddesign. Badeværelset kan få en klassisk indretning med AXOR Montreux tilbehøret lige fra tandkruset til væglampen og det udtrækkelige barberspejl - og meget andet.

AXOR Montreux tilbehør samlet ( fra )

<
>

Yderligere information om AXOR tilbehør

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>