Axor Universal-tilbehør samlet.

Download Flash Player her (linked)

Axor Universal tilbehør

Tilbehør til universel og individuel anvendelse – designet af Antonio Citterio

Axor Universal tilbehøret er så alsidigt som selve livet. Det tidløst elegante tilbehør opfylder vidt forskellige komfortbehov – både i familie-, single- eller flergenerationsbadet. Kombiner de enkelte elementer helt efter dine ønsker og forhold. Det universelle design passer med de bløde former og klare linjer perfekt ind i vidt forskellige stilverdener. Og dette gælder ikke kun for badet. Hylder, håndklædeholdere og en sæbedispenser er også populære elementer i køkkenet.

Høj kvalitet og fleksibilitet

De enkelte Axor Universal tilbehørskomponenter er fremstillet af materialer af høj kvalitet: forkromet metal, spejlglas eller hvidt indfarvet glas. De er hygiejniske, lette at rengøre og har en lang levetid. Axor Universal tilbehør er endvidere yderst fleksibelt: Produkterne passer til forskellige Axor-kollektioner og gør enten som enkeltløsning eller i kombination med andre dele livet i badet lettere og mere komfortabelt. Således kan et element enten anvendes som håndklædeholder eller som en skinne, der danner en smuk hylde til yderligere tilbehør såsom tandkrus eller sæbeskål: Valget er dit!

Smarte detaljer gør livet lettere

De gennemtænkte løsninger ved Axor Universal tilbehøret skaber et plus inden for komforten. Dispenseren til flydende sæbe er således nem at betjene med en enkelt hånd og danner med sit flade glaslåg en ekstra hylde i badet eller køkkenet. Ved at bruge skinnerne som basis for de forskellige elementer er de altid lige ved hånden og på perfekt vis tilpasset dine behov: Kombiner det tilbehør, du bruger mest, så det passer til dine ønsker - og flyt omrokér tilbehøret på skinnerne, når dine behov ændrer sig.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK