AXOR Citterio E-badmiljø.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Citterio E

Essensen ved luksus

Charmen ved AXOR Citterio E kommer fra kombinationen af det velkendte og det spritnye. Kollektionen forener tidløs høj kvalitet med fin elegance. Præcist formede flader og kanter smelter sammen med bløde rundinger og overgange. Moderne funktionalitet harmonerer med behagelig betjening. AXOR har skabt en badkollektion i samarbejde med den italienske designer Antonio Citterio, som med sit bløde formsprog passer ind i vidt forskellige stilverdener – lige fra den moderne bylejlighed til luksusvillaen i Jugendstil. Den dagligdags betjening af armaturerne bliver således til noget helt særligt.

Passende tilbehør til badet med AXOR Citterio E findes blandt AXOR tilbehøret. Vi anbefaler særligt tilbehøret fra programmet AXOR Universal.

AXOR Citterio E produktkategorierne samlet:

AXOR Citterio E 1-grebs håndvaskarmatur

Badarmaturer

Håndvaskarmaturerne tilbydes med klassiske krydsgreb eller som 1-grebs armatur med joystick-greb. Sidstnævnte findes endvidere i fire højder. Kombinationen af forskellige designelementer betyder, at de passer til mange håndvaske. I brusebadet overbeviser termostatmodulerne med deres intuitive betjening. Ved karret står valget mellem forskellige varianter. Blikfanget er den fritstående kartermostat.

Badarmaturer fra kollektionen Citterio E ( fra )

<
>
Hansgrohe Select S 120-håndbruser.

Brusere

Med brusersæt, bruserstang, slange, holder og håndbruser fortsættes kollektionens elegante stil også i bruseren. Det suppleres af den kombinerede håndbruserholder og slangeudtag. Hovedbrusere, der passer til AXOR Citterio E, til både væg- og loftsmontering kompletterer tilbuddet.

Brusere fra kollektionen Citterio E og produkter, der passer til ( fra )

<
>
AXOR ShowerSelect.

AXOR ShowerSelect

Produkterne fra AXOR ShowerSelect kollektionen kan også kombineres med AXOR Citterio E i bruser og ved kar. De tydelige symboler og de komfortable Select-knapper betyder, at betjeningen sker intuitivt med tryk på knappen. Deres bløde formsprog harmonerer med kollektionens tidløse design. Metalrosetterne i høj kvalitet er endvidere nemme at rengøre og har en lang levetid.

AXOR ShowerSelect ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>