Badmiljø med AXOR Citterio E.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Citterio E

Essensen af luksus

AXOR Citterio E er en kollektion, som forener klassisk ynde med moderne funktionalitet. Designet er præget af præcist formede flader og kanter, som flyder over i bløde former – udtryk for tidløs kvalitet og fin elegance. Den dagligdags betjening af vandet bliver noget helt særligt. Skal det være endnu mere individuelt? Så kan AXOR Citterio E produkterne fremstilles i 15 specialoverflader gennem AXOR FinishPlus.

AXOR Citterio E forskønner badet, og produkterne føjer sig harmonisk ind i forskellige miljøer – lige fra den moderne lejlighed til den eksklusive villa. Designet kommer fra den italienske arkitekt og designer Antonio Citterios hånd. Dette er den tredje kollektion, som AXOR har udviklet i samarbejde med designeren.

AXOR Citterio E skaber nydelse i alle badets områder: Ved håndvasken, hvor du har valget mellem forskellige armaturvarianter, i brusebadet, hvor du kan opleve produkternes høje funktionalitet og intuitive betjening, og ved karret, hvor du har valget mellem en karsøjle med gulvmontering eller et armatur til montering i kar- eller flisekant.

Badet med AXOR Citterio E suppleres smagfuldt af dele fra det omfattende AXOR tilbehørsprogram. Til AXOR Citterio E anbefaler vi produkterne fra AXOR Universal, som ligeledes er designet af Antonio Citterio.

Yderligere information om kollektionen AXOR Citterio E

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>