AXOR Starck V-armaturer med vandhvirvel.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Starck V

Oplev vandets naturlige kraft i hjemlige omgivelser

Med AXOR Starck V oplever vi, hvor levende vand er. En kraftfuld vandhvirvel understreger naturens egen vitalitet. Med en glastud, som er åben for oven, får vi mulighed for at se det naturlige element vand så tæt på som aldrig før.

„AXOR Starck V er en revolution, et minimum, noget helt transparent, omkring en hvirvel, omkring dette naturens under," sådan beskriver designeren Philippe Starck grundidéen bag sit minimalistiske design. En tud af transparent krystalglas, således at det bliver synligt, hvordan hvirvlen danser. En organisk-skulpturel form, som giver hvirvlen mulighed for at udfolde sig i allerhøjeste grad.

"Det er ærgerligt, at vandet hidtil har været usynligt i armaturet," var udgangspunktet for Klaus Grohe, søn af Hansgrohe-firmagrundlæggeren. Udviklingen af AXOR Starck V er resultatet af hans lidenskab for vand. Hansgrohe-stråleforskerne og AXOR har forsket og udviklet længe for at synliggøre dette Vortex-princip i et eksklusivt armatur.

Ud over sin æstetik kendetegnes AXOR Starck V også af sin funktionalitet: Easy-Click-In og SafetyStop-funktionen betyder, at glastuden eksempelvis er let at tage af soklen og rengøre – også uden man behøver lukke for armaturet. Materialet er valgt lige så omhyggeligt: Krystalglas er både af høj kvalitet og meget modstandsdygtigt, så tuden ganske enkelt kan rengøres i opvaskemaskinen.

Ud over varianterne med sokler i krom og hvid højglans kan AXOR FinishPlus tilbyde yderligere 15 eksklusive specialoverflader såsom børstet nikkel, sort krom eller guld-optik til soklen.

Billeder
  • AXOR Starck V 1-grebs håndvaskarmatur krom.
  • AXOR Starck V 1-grebs håndvaskarmatur hvidt.
  • AXOR Starck V 1-grebs håndvaskarmatur høj tud.
  • AXOR Starck V 1-grebs håndvaskarmatur.

Yderligere information om AXOR-nyheder

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>