Klart. Elegant. Usnørklet.

Elegant badeværelse med klart design for større rumlig effekt

Et elegant design skaber en let og rummelig atmosfære i badeværelser med en smal grundplan. Pastelfarvede gulv- og vægfliser og spejlflader strækker rummet, så det virker større. Dagslys gør interiøret mere lyst og venligt. En indretning med rette linjer og funktionelle armaturer i krom understreger det klare rumkoncept.

Smalt, men elegant badeværelse med spejlvæg.
Badeværelsesidéer til smalle rum

Elegant design med klare linjer i det moderne bad

Elsker du moderne arkitektur, og ønsker du at indrette et elegant badeværelse med klart design, selvom rummet er smalt? Så skal du bruge farvekombinationer med pastelfarver og lineære former for at opnå den ønskede effekt. En stor spejlvæg over for vinduet absorberer dagslyset og forstærker det. Lyse fliser i stort format understreger den luftige atmosfære og danner grundlaget for den funktionelle indretning. En væg i mørkegrå farve sørger for en virkningsfuld kontrast i rummets forsvindingspunkt. Badekarrets design i samme nuance understøtter det elegante samspil mellem lys og mørke. Ved vinduet gør en siddeplads og en stor grøn plante et hyggeligt udtryk.

Intelligent teknologi til komfortabel og effektiv vandanvendelse

Armaturerne fra hansgrohes Talis-linje bringer eksklusivt design og ubegrænset funktionalitet ind i det elegante badeværelse. Ved håndvasken styrer du vandet vha. en intuitiv trykknap (Select). Brusersættet fanger øjet med den slanke skinne og store håndbruser i flot hvid/krom. Den moderne, vandbesparende teknologi sikrer behagelige bruseoplevelser og effektiv udnyttelse af ressourcerne.

Innovative armaturer i det elegante bad

I det elegante badeværelse udgør form og funktionalitet en enhed. Select-armaturets klare design gemmer på perfekt teknologi til moderne vandoplevelser.

Armatur med klart formsprog ved en elegant håndvask.