Badeværelset som velværested.

Download Flash Player her (linked)

Badeværelsestilbehør: Skab magi med din indretning

Favoritobjekter sætter accenter og forvandler badet til et personligt velværerum

Badeværelsestilbehør gør hele forskellen: Et personligt fotogalleri gør væggen enestående, et fund fra loppemarkedet kan placeres som et morsomt blikfang, en souvenir fra en rejse fortæller om personlige oplevelser. De små dekorative ting og accenter giver ikke kun charme til dagligstuen. De forvandler også badet til et individuelt velværerum. Her er der næsten ingen grænser for fantasien!

I badet er mulighederne begrænsede? Absolut ikke!

Dekorative ting med et personligt anstrøg, fundet på antikmarkeder eller på rejser, erobrer badet. Disse samlerobjekter spreder ikke kun et pust af historie, de fortæller også om personlig smag, rejser og glæde over kultur fra hele verden. Hansgrohe har på messer observeret, at det, der for øjeblikket er trendy, er dekorative objekter med etno- eller folkloreflair, ofte også fund med patina: Den kontrast de skaber i forhold til badobjekternes og armaturernes perfekte nye design, gør badtilbehøret til særlig fine blikfang. På samme måde som udsøgte fotografier forvandler favoritobjekterne badet til et rum med individuelt præg, der indbyder til et længere ophold.

Stærke accenter – badet kan roligt blive lidt højlydt

Boligindretning har for længe siden forladt den coole standard i badet. I den sidste tid er modet til at sætte stærke dekorative accenter vokset: det kan være i form af lysende farver som i en eksotisk basar, med naturmaterialer som f.eks. skind eller objekter i etno-stil. Små møbler af ubehandlet træ får også lov til højlydt at gøre opmærksom på sig selv. Foretrækker du noget mere afdæmpet, kan du bruge traditionelle flisemønstre, der er blevet genopdaget.

Der kan også sættes charmerende accenter i badet med tilbehør fra hansgrohe og AXOR. Fra dekorative kroge og nyttige hylder til væglamper med egen stil understreger designet perfekt den personlige stil i badet.

Dekorative idéer i badet: Lad dig inspirere

Billeder

Mere information om armaturer og baddekoration:

Har nogle af produkterne fra hansgrohe og AXOR fanget din opmærksomhed? Find flere forslag på siderne herunder

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>