hansgrohe Focus: Moderne og økonomiske armaturer.

Focus

Høj komfort til en attraktiv pris: hansgrohe badlinjen Focus giver dig netop denne kombination. De tidløse og harmoniske armaturer til håndvaske, badekar og brusere passer ind i din hverdag. De runde former og det ergonomiske greb indbyder til komfortabel betjening.Gå til produkterne

Strålende kvalitet, komfort og pris

hansgrohe Focus: Tidløst smukke badarmaturer med klare former

Med deres konsekvente designsprog og høje kvalitet forbedrer Focus armaturerne dit badeværelse. Typisk for Focus er den klare udformning med store overflader. Den dynamiske silhuet og de bløde kurver på tuden og grebet understreger kvaliteten. Alle Focus armaturer er udstyret med en keramisk kartusche og er beskyttet af en skinnende kromoverflade, så du får glæde af dem i lang tid. Det er hansgrohe-kvalitet, som du kan se og føle. Hver eneste dag.

Økonomiske – også med hensyn til vand- og energiforbruget 

hansgrohe Focus armaturerne er gode til at spare på vandet: Den integrerede EcoSmart-teknologi begrænser automatisk vandgennemstrømningen til 5 l/min. Det er godt for naturen og din pengepung, uden at det går ud over din glæde ved vandet. Med Focus håndvaskarmaturer med CoolStart sparer du også energi: I første omgang kommer der kun koldt vand ud af hanen, så dine rørledninger ikke fyldes unødigt med varmt vand. Det varme vand iblandes først, når du specifikt vælger at dreje grebet mod venstre.

hansgrohe Focus ved håndvask og bidet 

Med hansgrohe Focus nyder du fordelene ved ComfortZones på dit badeværelse. Du kan nemlig få det moderne 1-grebs håndvaskarmatur med forskellige udløbshøjder – fra 70 til 240 mm. Det giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed, der er perfekt tilpasset din håndvask og dine behov. For eksempel det lille Focus armatur til gæstetoilettet, en af de mellemstore varianter til den daglige pleje eller det høje armatur til hårvask. Særligt praktisk: den slanke model med svingtud og 240 mm udløbshøjde samt det elektroniske håndvaskarmatur. Bidétarmaturet er udstyret med et justerbart kugleled og en luftblander.

hansgrohe Focus til karret og brusebadet

Focus armaturlinjen giver dig altid design i høj kvalitet. Uanset om du er på udkig efter en model til hurtig frembygning eller en pladsbesparende indbygget løsning: Den populære hansgrohe kvalitet er altid inklusive.

Sort by
35  Resultater
Klimabeskyttelse begynder ved håndvasken

CoolStart reducerer udgifterne til varmt vand

CoolStart-armaturer er designet, så der kun kommer koldt vand ud af hanen, når grebet er i den normale midterstilling. Du skal dreje grebet til venstre, hvis du vil have varmt vand. Det er godt for miljøet og din pengepung.

hansgrohe ComfortZone

Mere plads ved håndvasken

hansgrohe fremstiller armaturer i forskellige højder. Så du også kan finde det rigtige armatur til din håndvask. For mere komfort, fleksibilitet og betjeningsglæde.