hansgrohe Metris: Tidløst 1-grebs armatur ved håndvasken.

Metris

Elsker du design- og bevægelsesfrihed på badeværelset? Med den tidløse hansgrohe Metris armaturlinje får du mere frihed i alle henseender. Uanset om det er til bidétet, brusebadet, badekarret eller håndvasken: Metris armaturerne står for variation og fremragende komfort. Og for de miljøbevidste: Metris sparer vand, energi og penge.Gå til produkterne

Tidløst smuk, uendelig praktisk

Moderne badarmaturer med karakter og luksuriøs udstråling

Med Metris armaturer forbedrer du badeværelsesmiljøet: Metris modellerne har et moderne, minimalistisk design og passer perfekt ind overalt. Deres store flader giver badet en luksuriøs elegance. Den tilspidsede krop og de præcise konturer understreger armaturernes høje kvalitet. Det praktiske 1-grebs armatur giver dig mulighed for at regulere den ønskede vandmængde og temperatur let og præcist.

Metris armaturerne fås med forskellige ComfortZone-højder, dvs. at afstanden mellem tuden og håndvasken varierer fra model til model. Du skal blot vælge den udløbshøjde, der passer nøjagtigt til dine præferencer og din håndvask.

Kender du EcoSmart? Vores integrerede vandmængdebegræsning til 5 l/min. gør Metris armaturerne yderst miljøvenlige.

hansgrohe Metris armaturer til karret

Metris armaturlinjen byder på forskellige kararmaturer til dine velværeøjeblikke. Afhængigt af dine ønsker og installationssituationen kan du vælge mellem 1-grebs armaturer til vægmontering (frem- eller indbygget) eller armaturer til karkanten. De fås med tud, matchende hansgrohe håndbruser og et eller to greb. Udvalget omfatter også et gulvmonteret Metris kararmatur, som er et highlight ved fritstående badekar.

Oplev en højere brusekomfort med Metris armaturer til brusebadet

Betjen dit brusebad på en moderne måde: enten med Metris brusearmaturer med et greb eller stilfulde brusetermostater. En separat ventil giver dig mulighed for at styre tre vandkilder med Metris.

Metris eller Metropol? Her får du et overblik over alle hansgrohe armaturer. Hvis du gerne vil indsnævre din søgning lidt, kan du på de følgende links finde vores håndvaskarmaturer, brusearmaturer, kararmaturer og bidétarmaturer.

Sort by
31  Resultater
Hvilket Metris armatur til hvilken håndvask?

ComfortZone-testen giver dig svaret

Metris armaturer fås i fem ComfortZone-højder fra 100 til 260 mm. Her kan du finde den perfekte udløbshøjde til dine behov, så du kan nyde vandet uden stænk og med maksimal komfort.

hansgrohe ComfortZone

Mere plads ved håndvasken

hansgrohe fremstiller armaturer i forskellige højder. Så du også kan finde det rigtige armatur til din håndvask. For mere komfort, fleksibilitet og betjeningsglæde.