Focus køkkenarmatur med udtrækkelig bruser

Download Flash Player her (linked)

Focus køkkenarmaturer

Komfortvidunder med udtrækstud til prisbevidste fans af madlavning

Kokke kan lide de bedste ingredienser. hansgrohe mener, at det begynder ved armaturet. Vores køkkenlinje Focus har intelligente og funktionelle løsninger for ethvert køkkenmiljø. Komfortabel: Vi tilbyder dig Focus basisvarianter med høj tud og langt greb. Og vi har også et køkkenarmatur med udtrækstud med to stråletyper til dig, der er særligt prisbevidst.

Dette udgør Focus i køkkenet:

  • Intelligent funktion og design af høj kvalitet til attraktiv pris: Linjerne Focus, Focus E og Focus S forener det æstetiske med det praktiske.
  • Focus køkkenarmaturer er kombinationsstærke og passer optimalt til moderne køkkener med lige, klare møbelformer.
  • Krom eller rustfrit stål. Afhængigt af hvilken farve ovn, køleskab, emhætte eller greb du har i dit køkken: Du vælger den overflade, der passer.
  • I dette sortiment finder du modeller med høje svingtude – svingbare op til 360°.
  • Uanset om det er udtrækstud med én eller to stråletyper: Armaturforlængerne bringer vandet derhen, hvor du har brug for det.
  • Det ergonomiske greb og den variable grebplacering gør Focus særlig brugervenlig. Du siger til din installatør, om du vil have monteret varianten til højre- eller venstrehåndede.
  • Velkommen i ComfortZone! De høje tude skaber stor plads til dig mellem armatur og vask.

Nybrusede grønsager: udtræksbruser med to stråletyper

Nyd den ekstra komfort, der opstår ved hjælp af Focus køkkenarmaturet med udtræksbruser. Med denne praktiske forlænger af armaturet har du forskellige stråletyper til rådighed, som du kan veksle mellem ved at trykke på knappen: Normalstråle og brusestråle. Normalstrålen fylder vaser og gryder hurtigt og træfsikkert. Brusestrålen med stor flade skyller grøntsager og salat, fisk eller kød grundigt af.
Focus 1-grebs køkkenarmatur.

Focus køkkenarmatur

Mere frirum til kokke! Opdag de tre Focus varianter Focus, Focus E og Focus S. Udover af standardmodellerne findes der også et Focus køkkenarmatur med udtræksbruser og to stråletyper. Disse køkkenarmaturer sørger alle for stor komfort ved køkkenvasken: med svingningsområder fra 110°-150° og tilmed 360°.

Focus køkkenarmaturer ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>