Talis S² Variarc-køkkenarmatur

Download Flash Player her (linked)

Talis køkkenarmaturer

Nyd madlavning og opvask med en herlig bevægelsesfrihed

Søger du et glimrende køkkenredskab, der forener moderne design og mange funktionelle detaljer ved din køkkenvask? Køkkenarmaturlinjen hansgrohe Talis tilpasser sig perfekt til ethvert køkken og findes i forskellige varianter: fra basismodel til armatur med høj svingtud og udtræksbruser.

Talis Select S – intuitiv betjening via et tryk på knappen

Nyt køkkentalent: Talis Select S. Med dette moderne køkkenarmatur åbner og lukker du lynhurtigt for vandet med Select-knappen. Den vandmængde og temperatur, der blev indstillet med grebet til at starte med, forbliver konstant. hansgrohe Select-teknologien er yderst komfortabel. Knappen, der på harmonisk vis er integreret i den slanke Talis-tud, er lynhurtig at betjene for dig med håndryggen, håndfladen eller underarmen. Talis Select S armaturer er funktionelle og æstetiske topprodukter. Med deres koniske grundform får de en enestående elegance. Og de store flader med de præcise overgange er nemme at rengøre. Armaturet stråler som nyt, efter du har gnubbet armaturtudenes QuickClean-silikoneindsatser med fingrene.

Talis Select med udtrækstud

Talis Select S køkkenarmaturer

Med den smarte knap – til det intuitive, komfortable og praktiske køkkenarbejde. Talis Select S findes i to varianter: som 1-grebs køkkenarmatur med svingtud og som 1-grebs køkkenarmatur med udtrækstud.

Talis Select køkkenarmaturer ( fra )

<
>
Talis-køkkenarmatur med ComfortZone

Talis køkkenarmatur

De fleksible Talis-armaturer bringer ComfortZone til din køkkenvask – for større komfort og bevægelsesfrihed ved køkkenarbejdet. hansgrohe tilbyder ud over standardmodellerne også Talis køkkenarmaturer med udtrækstud eller udtræksbruser med to stråletyper.

Talis køkkenarmaturer ( fra )

<
>

Dette udgør Talis i køkkenet:

  • Form og funktionalitet er her af samme æstetiske støbning. Talis er slank, stilsikker og udstyret med et enkelt pin-greb.
  • Udtræksbruser eller udtrækstud med to stråletyper – for større komfort og ergonomi ved køkkenvasken. Den fleksible forlænger af dit armatur bringer vandet derhen, hvor du vil have det.
  • Ekstra muligheder ved installationen, der passer til ethvert køkken – uanset om det er vandret grebpositionering eller montering foran vinduet.
  • Den høje svingtud (150°) med ComfortZone skaber plads mellem armatur og vask, som du kan udnytte individuelt.

50 centimeter større frirum

Hvis du beslutter dig for Talis-modellen med udtræksbruser, udvider det din arbejdsradius ved vasken med op til 50 centimeter. Bruseren giver dig to stråletyper, som du kan skifte imellem efter behag. Normalstrålen fylder hurtigt selv store gryder eller skåle. Brusestrålen med stor flade er fremragende til rengøring og afskylning. Den magnetiske holder MagFit fikserer udtræksbruseren midt i armaturets tud efter brug. 

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>