Talis Select S ComfortZone

Download Flash Player her (linked)

Talis armaturer

Oplev forkælelse med ren betjeningskomfort! Nu med Select-knap

hansgrohe kan tilbyde to Talis-armaturlinjer med Select-teknologi: Talis Select S og Talis Select E. Her smelter form og funktion sammen, grebet forsvinder helt, og du styrer dit armatur med et tryk på knappen. Det giver dig den største komfort og er med til at reducere vandforbruget, idet den intuitive betjening ganske enkelt tilskynder til at lukke for vandet. Nyd dette helt nye Talis-formsprog. Sætter du pris på det typiske pin-greb eller de roterbare tude ved Talis-designet? Standardversionerne er stadig en del af sortimentet – nogle i nyt design.

Talis Select S-armatur

Talis S til håndvask, bidet, kar og bruser

Talis S 1-grebs håndvaskarmaturerne er nemme at betjene med pin-grebet. De findes i flere varianter – også til vægmontering. På karområdet findes der armaturer til indbygget installation eller gulvinstallation. Også til brusebadet står valget mellem et 1-grebs armatur og en indbygget model. Talis Select S håndvaskarmaturer klarer sig helt uden greb: Ved denne nye generation skaber Select-knappen stor brugervenlighed.

Armaturer fra linjen Talis S og Talis Select S ( fra )

<
>
Talis Select E-armatur

Talis E til håndvask, bidet, kar og bruser

Nyt design: I præcis, naturlig form sørger Talis E 1-grebs armaturet til håndvasken for ekstraordinær komfort. Til kar og bruser kan du vælge mellem en række forskellige varianter, eksempelvis den indbyggede version, der er yderst pladsbesparende. Talis Select E armaturer kan betjenes med fingeren, armen eller albuen: Select-knappen gør dem til ægte komfortvidundere. Også her skaber de forskellige højder masser af frihed mellem tuden og håndvasken.

Armaturer fra linjen Talis E og Talis Select E ( fra )

<
>
Talis-håndvaskarmatur

Talis til håndvask, bidet, kar og bruser

De prisvindende Talis håndvaskarmaturer er slanke og enkel i designet. De byder på karakteristiske pin-greb, og nogle har svingtud eller roterbar tud – for en høj, buet stråle. Du har også mulighed for at få varianter til vægmontering eller 2-huls armaturer. Forskellige versioner fås derudover til kar og bruser.

Armaturer fra linjen Talis ( fra )

<
>
Talis S-håndvaskarmatur

Talis S – de populære moderne klassikere

Slank og funktionel: Talis S er et populært valg ved håndvask, kar, brusebad og bidet. Til håndvasken findes der forskellige 1-grebs håndvaskarmaturer, til kar og brusebad armaturer til frembygget og indbygget montering. De eksklusive badarmaturer til rimelige priser er de bedste eksempler på det minimalistiske design. Med pin-greb og armaturteknik af høj kvalitet.

Armaturer fra linjen Talis S ( fra )

<
>

Flere fordele ved Talis-produkterne:

  • Sparsommelige og miljøvenlige takket være intelligent vandmængdebegrænsning til kun 5 liter/minut med EcoSmart- og CoolStart-teknologi.
  • Modeller med roterbar tud giver dig en strålebue, der kan anvendes på mange måder – for eksempel til at skylle munden eller vaske hår ved håndvasken. At du kan ændre vandets retning øger din frihed ved vasken og er også praktisk, når håndvasken skal rengøres.
  • hansgrohe ComfortZone-testen viser dig de passende kombinationer af håndvask og armatur. På den måde hører irriterende vandstænk fortiden til.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>