ShowerSelect-termostat med håndbruser

Download Flash Player her (linked)

Brusestyring fra mærket hansgrohe

Styr din egen brusefornøjelse

En pålidelig partner, når det handler om badeværelset: hansgrohe tilbyder dig forskellige termostatarmaturer, som du kan bruge til at styre vandmængde og temperatur, som du har lyst til. Således kan du nyde ubesværet komfort i brusebadet, og du er sikret mod ubehagelige temperatursvingninger. Det gør dit badeværelse bedre, både teknisk og visuelt. Nye hansgrohe topprodukter til dig:

ShowerSelect med glasflade

Brusestyring

Her finder du alle enheder til brusestyring fra hansgrohe – lige fra det enkle brusetermostat til den yderst moderne styrecentral med hylde af sikkerhedsglas og Select-knapper. Eller vælg en af de smarte, pladsbesparende termostatarmaturer, der bygges ind i væggen, til én eller flere brusere.

hansgrohe brusestyring ( fra )

<
>

De aktuelle hansgrohe-highlights er –

 1. indbygget i væggen: RainSelect termostatpaneler. Det elegante, horisontale design skaber et bad af høj kvalitet og gør det til en fornøjelse at styre hånd- og hovedbruser. Kan bruges til op til fem udtag i form af brusere og stråletyper: Du vælger dem blot med et tryk på en knap.
 2. indbygget i væggen: ShowerSelect termostatarmaturer. Select-knapperne er intuitive at betjene – for alle aldre. Med et tryk på knap åbner og lukker du for brusere eller skifter stråletype. Her kan skabes bruserløsninger med op til fire udtag (brusere eller stråletyper). Særligt æstetisk: ShowerSelect med glasoverflade.
 3. monteret uden på væggen: ShowerTablet Select. Også her er et tryk på en knap nok til at vælge den ønskede vandstrøm. Med sine glashylder skaber de multifunktionelle designtermostater god plads til shampooflasker. Også ved badekarret er ShowerTablet et smukt blikfang. De nye ShowerTablet 600 og 350 termostater byder ligeledes på hyldeplads, glasfront og valget mellem overfladerne krom eller krom/hvid.

Og: hansgrohes Select-knapper fungerer rent mekanisk og skal således ikke tilsluttes strøm.

Termostater til frembygget og indbygget installation

Billeder

Reguler vandet individuelt – med styringer til én eller flere brusere

 • hansgrohe ShowerTablet 350 frembygget termostatarmatur.
 • Tryk blot på en knap.
 • ShowerSelect-glastermostat
 • ShowerTablet Select
 • Ecostat Comfort
 • ShowerSelect som indbygget version til en brusefunktion.
 • ShowerSelect som indbygget version til to funktioner.
 • ShowerSelect som indbygget version til tre funktioner.
 • ShowerSelect som indbygget version til fire funktioner.
 • ShowerSelect indbygget med håndbruser

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>