Smarte brusehoveder med forskellige stråletyper. Vælg en hansgrohe håndbruser.

Håndbrusere

Sort by
63  Resultater
hansgrohe Select-teknologi

Select – din brusefornøjelse

Det intuitive betjeningskoncept med knappen: Du er et enkelt klik fra en ny stråletype, fra en anden bruser eller fra at tænde og slukke for vandet.

Den daglige dosis energi

hansgrohe-håndbrusere – prisvindende form og funktion

Forkæl dig selv med et energi-brus og få en dynamisk start på dagen! Eller nyd en omgang opfriskende afslapning efter en lang dag. Vores bruserserier Pulsify S, Vernis, Rainfinity, Raindance, Croma og Crometta giver dig deres bedste: fra den skønne stråletype Rain over massagestrålen Whirl til den bløde RainAir og den behagelige stråle PowderRain. Det brede sortiment af brusehoveder opgraderer dit bad med både perfekt håndbruser-teknologi og et smukt udseende. Bagved ligger en bruse- og designkompetence, der rækker helt tilbage til 1901. 

Tag din yndling med i bad – med en attraktiv designbruser

hansgrohe udvikler avancerede produkter og har et stort udvalg passende til enhver smag og enhver pengepung. Moderne, klassisk eller avantgardistisk: Du vælger som det første din designfavorit. Og find den brusehovedstørrelse, der passer ind hos dig: Brusehovedernes stråleskiver findes med en diameter på 85, 100, 120 og 150 mm, og du kan få både runde og firkantede brusehoveder.

Tip: En håndbruser, der er fastgjort øverst på en bruserstang, føles som en hovedbruser. Derefter vælger du den overflade, der skal få dit bad til at brillere: fuldt forkromet bruser, med frisk, hvid stråleskive, eller endda i kombinationen mat hvid/grafitgrå. Du kan også gå på opdagelse i vores farvede FinishPlus-overflader og få en mat sort eller mat hvid bruser.

Oplev betjeningsglæde med et tryk på knappen – med Select-brusehoveder

Vælger du en bruser med forskellige stråletyper, skifter du ved at dreje stråleskiven. Du kan også vælge din stråle med et tryk på en knap med vores hansgrohe Select-teknologi. På den måde bliver du enten kærtegnet, indhyllet eller masseret af vandet fra dit brusehoved. Vi kalder den hurtige, intuitive knap for Select.

Spar vand og energi – med EcoSmart

Mange af vores brusere er vandbesparende, så du får miljømæssig og økonomisk merværdi:

  • EcoSmart-teknologien reducerer vandforbruget med op til 60 procent – energiforbruget falder dermed også.
  • hansgrohe-produkter med AirPower-teknologien forvandler lidt vand til masser af fornøjelse ved at blande luft i. Tip: Hvis vandtrykket i dit hus generelt er lavt, dvs. lavere end 2 bar, anbefaler vi dig at vælge en håndbruser uden EcoSmart. Ellers vil der muligvis komme for lidt vand ud af brusehovedet. 

Håndbruseren skrues ganske enkelt på – ukompliceret montering og rengøring

hansgrohe-håndbrusere passer til alle bruserslanger. Skru på og færdig. Bruserne fås som separat produkt, kombineret med slange og bruserstang i et brusersæt eller som portersæt med bruserholder og slange. Vores håndbrusere er også nemme at rengøre: For at afkalke dem gnubber du ganske enkelt på silikonenopperne (QuickClean).

Testet og godkendt til velvære – stor test af brusehoveder

En forbrugertest* af Raindance Select E 120 håndbruseren viser: 99 procent af testpersonerne har fået et fremragende indtryk af brusehovedet. De vurderede endvidere designet og strålevalget med et tryk på knappen som overbevisende.

*Udført af trnd, 2013-2015, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig, Storbritannien.

Vil du have endnu mere velvære?

Ved at kombinere dit brusehoved med sidebrusere, der f.eks. rammer dine skuldre, får du en ægte spa-oplevelse. Eller opgrader til et af vores brusesystemer, der kombinerer håndbruser, hovedbruser og et termostatarmatur i et samlet system. Prikken over i'et? Under tilbehør til bruseren finder du de sidste detaljer til dit drømmebad - i lige den overflade, der passer ind på dit badeværelse.