Kvinde under Rainmaker Select hovedbruser.

Download Flash Player her (linked)

Hoved- og sidebrusere

Wellness-fornemmelse derhjemme – bruseglæde med et tryk på knappen

hansgrohe hovedbrusere er en enestående kilde til forfriskning og afslapning. De indhyller din krop i en fabelagtig bruseregn, der også kan massere eller skylle shampooen grundigt ud. Derudover skaber de blikfang, som præger dit badeværelse med smukt design. Alsidig bruseglæde med et tryk på knappen med Select-hovedbrusere.

Kvinde under Hansgrohe-hovedbruser

Hoved- og sidebrusere

Uanset om designet er rundt eller kantet og har 1, 2 eller 3 stråletyper: Med forskellige former, størrelser og stråletyper gør hansgrohes hovedbrusere hvert brusebad til en individuel vandnydelse. Her finder du også PuraVida-hovedbrusere, vandbesparende modeller som Crometta eller hovedbruseren Raindance Rainfall Stream, der kan justeres i vinkel. Og med hansgrohes sidebrusere oplever du en kriblende fornøjelse hele vejen rundt.

hansgrohe hoved- og sidebrusere ( fra )

<
>

hansgrohes hovedbrusere er kendetegnet ved:

 • Brusebad i nye dimensioner
  Med en størrelse op til 580 mm er Rainmaker Select en fascinerende del af brusebadet. Højdepunktet er den præcise, laserfremstillede stråleskive af glas – med op til 244 stråledyser. Glasset med hvid baggrund bliver på harmonisk vis integreret i dit badmiljø. Kombineret med en slank kromramme virker Rainmaker Select både elegant og let. Den nye XL-hovedbruser betjenes med et tryk på knappen på en af termostaterne, vi anbefaler at kombinere den med. Du kan vælge mellem stråletyperne RainXL, Mono, RainStream og RainFall.
 • Alsidig bruseglæde med et tryk på knappen
  Det er, hvad Raindance Select E 300, står for: Din brusefornøjelse går fra stimulerende (Rain-stråle) over beroligende (RainAir-stråle) til voluminøs (RainStream-vandfaldsstråle). Her er den brugervenlige Select-knap placeret midt på stråleskiven. Du vælger stråletypen med et enkelt tryk på knappen over dig – valgfrit kan der vælges endnu en stråletype via termostaten. Et yderligere plus er den nemme rengøring. Det er nemt at gnubbe kalken af silikonedyserne. Ved hårdnakket snavs tages stråleskiven ganske enkelt af og rengøres i opvaskemaskinen.
 • Komfort i topform
  Croma Selects brugervenlige og tiltalende design fås i to designsprog samt to overflader (krom og hvid/krom). Også her skifter du mellem to regnstråletyper med et tryk på knappen.

Alt det gode kommer oppefra: regn på den skønneste måde

Billeder

hansgrohe hovedbrusere brillerer med mange former, multifunktionalitet, enkel betjening og komfortabel rengøring.

 • Kvinde under Raindance Select E 300
 • Kvinde under RainStream-stråle
 • Hånd på Select-knap
 • Croma Select-hovedbruser
 • Kvinde under hovedbruser
 • Kvinde under hovedbruser

hansgrohe-hovedbrusere overbeviser desuden:

 • Med deres innovative teknologier såsom AirPower og EcoSmart. Med EcoSmart er Croma Select eksempelvis yderst miljøvenlig – med et vandforbrug på blot 9 l/min. Ved mange af hansgrohes hovedbrusere gør QuickClean-teknologien det nemt at gnubbe kalk og snavs af.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK