Kvinde under hansgrohe Rainmaker Select hovedbruser.

Download Flash Player her (linked)

Hoved- og sidebrusere

Få wellness-fornemmelse derhjemme med en regnbruser – bruseglæde med et tryk på knappen

hansgrohe hovedbrusere er en enestående kilde til forfriskning og afslapning. De indhyller din krop i en fabelagtig bruseregn, der også kan massere eller skylle shampooen grundigt ud. Regnbrusere fra hansgrohe er samtidig en fryd for øjet og præger dit badeværelse med smukt design. Oplev ekstraordinært alsidig bruseglæde med Select hovedbrusere, hvor du helt enkelt trykker på en knap for at skifte mellem forskellige brusere og stråler.

Kvinde under hansgrohe-hovedbruser

Hoved- og sidebrusere

Uanset om du vælger rundt eller kantet design og 1, 2 eller 3 stråletyper, forvandler hansgrohe hovedbrusere ethvert brusebad til et sted, hvor du kan nyde vandforkælelse efter din egen smag med forskellige former, størrelser og stråletyper. Du finder dem allesammen her – sammen med PuraVida hovedbrusere, vandbesparende produkter såsom Crometta og den vinkeljusterbare Raindance Rainfall Stream hovedbruser. Og glem ikke hansgrohe sidebruserne til en all-round bruseroplevelse.

hansgrohe hoved- og sidebrusere ( fra )

<
>

En skøn mangfoldighed af regnbrusere med nogle nye modeller

Detaljer om hansgrohe hoved- og regnbrusere:
 • Produkterne føjer en helt ny dimension til brusebadet
  Med en størrelse op til 580 mm byder Rainmaker Select på en fascinerende del i din nye regnbruser. Højdepunktet er den præcise, laserfremstillede stråleskive af glas – med op til 244 stråledyser. Glasset med hvid baggrund bliver på harmonisk vis integreret i dit badmiljø. En slank kromramme gør XXL hovedbruseren elegant og let at kigge på. Betjen den med et tryk på en knap – der sidder på det anbefalede termostatarmatur.
 • Alsidig bruserglæde med et tryk på knappen
  Det er, hvad Raindance Select E 300 står for med eksempelvis sine stråler Rain (opkvikkende), RainAir (beroligende) og vandfaldsstrålen RainStream. Select-knappen, der kan nås nedefra, gør det let for dig at skifte stråletype.
 • Harmoniske løsninger til skræddersyet bruserindretning
  Det kvadratiske design på Raindance E 300 passer til et væld af badeværelsesstile og kan kombineres med en lang række moderne hansgrohe-vandhaner. XXL regnbruseren udmærker sig med de forskellige strålers ergonomiske layout – det giver en helt ny bruseroplevelse. Den kan installeres på væggen (300 x 300 mm) eller fladt i loftet (400 x 400 mm). Også Raindance Rainmaker regnbruseren (med eller uden lys) kan integreres helt i loftet.
 • Den ultimative komfort
  Modeller som Croma og Croma Select er særligt brugervenlige og står for storslået bruserglæde til en god pris. Deres stråleskiver (Ø 180 mm) findes i to former (rund/firkantet) og i to overflader (fuldt forkromet eller krom/hvid). Den runde Croma (Ø 280 mm) forkæler dig med en RainAir regnstråle, der omslutter hele kroppen. Her er den store stråleskive fremstillet helt af forkromet kvalitetsmetal.

Alt det gode kommer oppefra: regn på den skønneste måde

Billeder

hansgrohe hovedbrusere brillerer med mange former, multifunktionalitet, enkel betjening og komfortabel rengøring.

 • Raindance E 300 hovedbruser.
 • Raindance E hovedbruser, integreret i loftet.
 • Croma 280 1jet hovedbruser.
 • Rainmaker Select hovedbruser.
 • Rainmaker Select med glasoverflade.
 • Kvinde under Raindance Select E 300
 • Kvinde under RainStream-stråle
 • Hånd på Select-knap
 • Kvinde under hovedbruser
 • Kvinde under hovedbruser

hansgrohe hovedbrusere og regnbrusere byder også på disse fordele:

 • Innovative egenskaber såsom AirPower og XXL Performance. Mange modeller fås i EcoSmart-version med et lavt vandforbrug på blot 9 l/min. 
 • De er også lette at rengøre. For eksempel kan stråleskiven let tages af på Raindance, Croma og Croma Select, og den kan også sættes i opvaskemaskinen. Praktisk egenskab: Antikalk-løsningen QuickClean.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>