AXOR Starck: Minimalismens æstetik.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Starck

Minimalismens æstetik

Vi befinder os i en hektisk tid, hvor mennesket higer efter ro og enkelhed. AXOR Starck koncentrerer sig om det væsentlige: vandnydelsen. Det minimalistiske princip viser sig i elementære former og klare funktioner. Intet der distraherer. En badkollektion fra Philippe Starck, der består og overlever modeluner. Som en brønd, der udnytter vandet fra dybet, kan også vi udnytte AXOR Starck. Vi kan hente styrke i omgivelser, der udstråler ro og afslapning.

AXOR Starck produktkategorierne samlet:

AXOR Starck håndvaskarmatur.

Badarmaturer

AXOR Starck badarmaturer er kompromisløse og uden unødig pynt. Det karakteristiske joystick-greb findes i tre varianter til håndvaskarmaturerne – som klassisk fjergreb og som moderne pin-greb i lodret eller vandret position.

Også ved karret findes der blandingsbatterier i 1-grebs eller 2-grebs-varianter. Eller som karsøjle til at stå på gulvet. Brusearmaturerne og termostaterne til brusebadet følger det minimalistiske design og giver dig mange indretningsmuligheder.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Starck og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Starck V håndvaskarmatur

AXOR Starck V

Det transparente glasarmatur designet af Philippe Starck lader dig opleve vandets naturlige vitalitet ved din egen håndvask. Den åbne tud, som er lavet af krystalglas, kan svinges 360° og tages af for let rengøring. Ud over standard-overfladerne krom og hvid, kan armaturet også fremstilles i 15 specialoverflader med AXOR FinishPlus.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Starck V ( fra )

<
>
AXOR Starck X håndvaskarmatur

AXOR Starck X

Armaturet synes at svæve vægtløst over vasken - og fås i fire forskellige højder. De suppleres af elektroniske, berøringsfri armaturer og en vægmonteret version. Udover en gulvmonteret karsøjle, byder AXOR Starck X på en vægversion til badekarret. Til brusebadet kan du vælge mellem forskellige armaturvarianter i geometrisk, minimalistisk design.

Badarmaturer fra AXOR Starck X kollektionen ( fra )

<
>
AXOR Starck brusere.

Brusere og brusesystemer

Fra brusesøjle til brusesystemet Waterwall, fra stavhåndbruser til hovedbruser: I brusebadet giver AXOR Starck dig et omfangsrigt udvalg. På AXOR Starck brusesøjlen er termostaten allerede integreret. Hovedbruserne fra kollektionen AXOR Starck giver dig en særlig bruseoplevelse.

Brusere og brusesystemer fra kollektionen AXOR Starck og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Starck tandkrus.

Tilbehør

Tilbehør som for eksempel sæbeskåle og tandkrus tager AXOR Starcks tidløse puristiske stil op. Krogene minder om et enkelt søm: Philippe Starck er blevet inspireret af arkaiske forbilleder da han designede tilbehøret. Hylderne, papirholderne og sæbedispenserne er også minimalistiske.

Tilbehør til kollektionen AXOR Starck og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Starck køkkenarmatur.

Køkkenarmaturer

AXOR Starck tilbyder dig fire funktionelle armaturvarianter med karakteristisk joystick-betjening. Versionerne med svingtud eller udtrækkelig bruser med to stråletyper giver en stor aktionsradius ved vasken. Varianten AXOR Starck Semi-Pro egner sig med en 360 graders svingtud særlig godt til dobbeltvaske og ø-løsninger i køkkenet.

Køkkenarmaturer fra kollektionen AXOR Starck ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection