AXOR elektronik.

Download Flash Player her (linked)

AXOR elektronisk

Design og teknik på højeste niveau

AXORs elektroniske armaturer til håndvasken forbinder funktionalitet og teknik med eksklusivt design. Deres fremragende kendetegn er komfort og effektivitet: De berøringsfri armaturer er ikke kun hygiejniske, men har også et sparsomt forbrug. Den intelligente elektronik gør, at vandet kun løber, når det bruges. Det minimerer ressourceforbruget.

Den innovative sensor-teknologi er diskret integreret og giver mulighed for et armaturdesign, der er reduceret til det mest væsentlige.

AXOR elektroniske armaturer samlet: 

AXOR Citterio elektronisk vægarmatur.

Elektroniske armaturer

Udover fordele som bedre hygiejne og højere effektivitet udmærker de sensorstyrede håndvaskarmaturer fra AXOR sig også med begrænset vedligeholdelse: Når der ikke er manuel betjening, holdes selve armaturet frit for dryppende vand eller sæbe. De elektroniske håndvaskarmaturer i slankt design fra AXOR Citterio og AXOR Uno² tilbyder løsninger til forskellige situationer ved håndvasken som væghængte versioner med to tud-længder at vælge mellem. Andre modeller såsom AXOR Starck og AXOR Starck Organic findes til net- eller batteridrift og valgfrit med individuel temperaturregulering.

AXOR elektronisk ( fra )

<
>

Yderligere information om AXOR elektronisk

AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection