AXOR håndvaske, kar, møbler.

Download Flash Player her (linked)

AXOR håndvaske og badekar

Sæt stilsikre aftryk med en håndvask eller et badekar

Ud over armaturer af højeste kvalitet byder flere AXOR kollektioner også på håndvaske og badekar til dit badeværelse. Der er indbygnings-, opsats- og væghængte håndvaskvarianter samt badekar, der er fritstående eller indbyggede. De er skabt i samarbejde med ansete designere og kan selvfølgelig kombineres med armaturer fra de forskellige badkollektioner. Du finder de forskellige design, produktinformation og måltegninger på produktsiderne.

AXOR håndvaske og badekar:

AXOR Bouroullec håndvask.

Håndvaske

AXOR tilbyder bowlevaske, indbyggede håndvaske og væghængte håndvaske. De findes i forskellige størrelser og fremstilles af mineralstøbning af høj kvalitet med en overflade, der er let at pleje. Håndvaskene fra kollektionerne AXOR Urquiola og AXOR Massaud kan også kombineres med armaturer fra mange andre AXOR kollektioner.

AXOR håndvaske ( fra )

<
>
AXOR Urquiola badekar.

Badekar

AXOR tilbyder dig fritstående badekar og varianter til indbygning eller montering på en væg. Du kan vælge mellem kar af forskellige materialer. Det ekstraordinære formsprog giver hvert kar en individuel æstetik og gør det til et highlight i dit bad.

AXOR kar ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection