AXOR Showers

Download Flash Player her (linked)

AXOR Showers

Det eksklusive ekstra i brusebadet. Perfektion.

Oplev innovationerne til brusebadet på AXOR hjemmesiden.

AXOR Showers omfatter hoved-, side- og håndbrusere, brusersystemer og brusersæt. Uanset om du vælger runde eller kantede former: De forvandler brusebadet til et afslappende sted. Deres enestående design og fremragende teknologi gør dem til det ypperste valg i bruseren. Et eksempel: AXOR ShowerHeaven 1200. Enestående i alle dimensioner. Den majestætiske størrelse gør den til bruserens nye arketype. Hver eneste af dens stråletyper er en hyldest til det værdifulde element vand: Fra opfriskende vandfaldsstråle til PowderRain, den nyeste AXOR innovation. Fine silikonedyser forvandler vandet til en silkeblød regn. Blødt indhyllende. I perfektion.

Design: Phoenix Design

Overblik over produktkategorierne:

AXOR ShowerHeaven 1200 hovedbruser

Hoved- og sidebrusere

Firkantet eller rund. Vand i form af en opfriskende stråle eller silkeblød regn. AXOR Showers hovedbruserne fås til væg- eller loftmontering og med forskellige stråletyper. Skab din egen perfekte, personlige spa med passende AXOR sidebrusere.

AXOR hoved- og sidebrusere ( fra )

<
>
Bruser med AXOR Showerpipe 800

Brusersystemer

Puristisk, klassisk og avantgarde design. Perfekt funktionalitet. Simpelt. AXOR Showers Showerpipes er ekstravagante vandledninger. Hovedbrusere, håndbrusere og termostatarmaturer skaber en elegant enhed. Et eksempel er AXOR Showerpipe 800: med en stor hylde af spejlglas. Bruserne styres med to Select-knapper. Hovedbruseren byder på den innovative PowderRain-stråle.

Brusersystemer fra AXOR ( fra )

<
>
AXOR One håndbruser

Håndbrusere

Uanset om du satser på klar geometri, minimalisme eller velkendt design: AXOR håndbrusere passer elegant ind i ethvert badmiljø. Fra den minimalistiske AXOR Starck håndbruser til det arketypiske tragt-look på AXOR håndbruseren designet af Front. Særligt enestående: AXOR One håndbruseren. En monolitisk overflade med storslået vandoplevelse, der styres med Select-knappen: Vælg en blød bruserstråle eller et bredt, blødt brus.

Håndbrusere fra AXOR ( fra )

<
>
AXOR håndbrusersæt.

Håndbrusersæt

AXOR håndbrusersæt består af en håndbruser, en bruserstang og en slange. Minimalistisk. Tidløst moderne. For eksempel AXOR brusersættet designet af Front: En tragt. Et rør. Sammen henleder de opmærksomheden på teknologiens skjulte æstetik.

Håndbrusersæt fra AXOR ( fra )

<
>

Yderligere information om AXOR Showers

AXOR nyheder 2017 PDF 2,3 MB
AXOR Showers brochure PDF 12,7 MB
AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection