AXOR ShowerCollection

Download Flash Player her (linked)

AXOR ShowerCollection

Haute Couture til brusebadet

Med AXOR ShowerCollection forvandler du dit brusebad til en personlig spa. Et enkelt system af byggeklodser af brusere, armaturer og tilbehør giver dig næsten ubegrænsede muligheder. Kombiner de 12 x 12 cm store kvadratiske elementer således, som du selv forestiller dig det – placeret vandret eller lodret, enkeltvis eller i grupper.

AXOR ShowerCollections klare, modulære design er opstået i samarbejde med Philippe Starck, og kan kombineres perfekt med mange andre AXOR kollektioner.

AXOR ShowerCollection produktkategorierne samlet:

Brusebad med AXOR ShowerCollection

Brusere

Loftsbruseren AXOR ShowerHeaven findes i to størrelser og valgfrit med lys og står for en luksuriøs bruseoplevelse – inklusive tre stråletyper. Som et alternativ til mindre badeværelser giver den 24 x 24 cm store hovedbruser brusefornøjelse med stor flade. De 12 x 12 cm store brusemoduler giver yderligere muligheder: som hoved-, nakke- eller sidebrusere. Den multifunktionelle hylde/kartud er en særlig detalje i kollektionen: Ved karret bruges den til påfyldning, i brusebadet kan strømstrålen anvendes til nakkemassage og kan desuden også bruges som formskøn hylde.

Brusere fra AXOR ShowerCollection ( fra )

<
>
AXOR ShowerCollection termostat, sidebr.

Termostater, omskiftere og ventiler

Termostatmoduler, omskiftere og ventiler tilbydes som separate funktionsmoduler og kan fleksibelt sammensættes til et intelligent brusesystem. Udbuddet kompletteres med et passende håndbrusermodul med integreret afspærringsventil og holder til stavhåndbruseren.

Termostater, omskiftere og ventiler fra AXOR ShowerCollection ( fra )

<
>
AXOR ShowerCollection tilbehør

Tilbehør

Komfortmoduler udvider bruseoplevelsen i badet: fra lys via højttaleren til hylder i to størrelser. Tilbehøret er også baseret på en 12 x 12 cm stor kvadrat og harmonerer således perfekt med armaturerne og brusemodulerne.

Tilbehør til AXOR ShowerCollection ( fra )

<
>

Yderligere information om AXOR ShowerCollection

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>