AXOR Montreux-badkollektion

Download Flash Player her (linked)

AXOR Montreux

Autenticitet. I perfektion.

Oplev også AXOR Montreux på den nye AXOR hjemmeside.

Kollektionen AXOR Montreux omfatter klassiske armaturer, brusere og tilbehør i et industrielt design. En fortolkning af tidsalderen omkring århundredeskiftet. Billede på de tekniske fremskridt. Og på opbruddet. Foreviget på Europas bedste adresser. Som i Montreux, det legendariske kursted ved Genevesøen. Her tog kollektionens succeshistorie sin begyndelse. I 2006 var Montreux hjemsted for premieren. Og tilmed stod byen fadder for navnet.

AXOR Montreux er i dag en succesfuld kollektion med klassiker-status. Hjemme på private badeværelser. Og på de smukkeste hoteller. I hele verden. Her sætter AXOR Montreux et eklektisk aftryk. Eller supplerer den klassiske indretningsarkitektur.

Badarmaturer med klassisk lav tud eller i en moderne fortolkning med høj tud. I kombination med kvalitetsteknik og moderne komfort. Uden at gå på kompromis. I perfektion.

Design: Phoenix design

AXOR Montreux-produktkategorierne samlet:

AXOR Montreux-håndvaskarmatur

Håndvask- og bruserarmaturer

AXOR Montreux armaturer afspejler på detaljeret vis det industrielle design omkring århundredeskiftet. Som et brobyggende armatur. Sammenstykket af de enkelte komponenter. Med indsatser af porcelæn og autentisk skrift. Rent teknisk forpligtet af fremskridt. Som tiden omkring Belle Époque.

Badkollektionen AXOR Montreux omfatter den klassiske variant med lav tud og 2-grebs håndvaskarmatur i samme design som det første industrielt producerede armatur. Armaturerne med høj tud og moderne greb til komfortabel betjening er nye.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Montreux ( fra )

<
>
Brusebad med AXOR Montreux Showerpipe

Brusere og Showerpipes

AXOR Montreux Showerpipe: enkelhed i funktion. Svungne linjer og detaljetro citater følger forbilledet fra århundredeskiftet. Betjeningsgreb til hovedbruser og håndbruser er klart adskilte. Udstyret med den nyeste termostatteknologi. Alt med ét mål. Den perfekt komfortable betjening.

 

AXOR Montreux til brusebadet: i varianterne Showerpipe, brusersæt, hoved- og håndbruser.

Brusere og Showerpipes fra kollektionen AXOR Montreux og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Montreux-kararmatur

Kararmaturer

AXOR Montreux er konsekvent helt hen til karret. Som kararmaturet til gulvmontering i brooptik. Med indsatser af porcelæn og autentisk skrift. Klassisk design. Citater fra de første industrielt producerede armaturer. I detaljen. Uden at gå på kompromis. I perfektion.

 

AXOR Montreux til karret: til vægmontering, kar- og flisekant samt som versioner til montering i gulv.

Kararmaturer fra kollektionen AXOR Montreux ( fra )

<
>
AXOR Montreux-tilbehør

Tilbehør

Tilbehør. Perfekt afstemt hele kollektionen. Fra håndklædeholderen til det traditionelle, udtrækkelige barberspejl. Fra tandbørstekruset til væglampen: Det klassisk-autentiske tilbehør kompletterer AXOR Montreux. Perfektion ned i detaljen. Til det hele.

Badtilbehør fra kollektionen AXOR Montreux ( fra )

<
>

Yderligere information om kollektionen AXOR Montreux

AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection