AXOR Carlton håndvaskarmatur.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Carlton

En hyldest til de gyldne 20'ere

Med de svungne former og det anvendte krom eller krom-guld-udseende minder AXOR Carlton om tiden for de store, mondæne hoteller i 20'erne. En nostalgisk kollektion fra Phoenix Design, der overlever alle modeluner.

AXOR Carlton produktkategorierne samlet:

AXOR Carlton håndvaskarmatur.

Badarmaturer

AXOR Carlton forbinder retro-design med et moderne armaturs brugerkomfort. Der kan vælges mellem flere varianter til håndvasken, eksempelvis med stilfulde krydsgreb. Det opulente design kendetegner også armaturerne og termostaterne til brusebad og kar. Porcelænet, der er indlagt i styreenhederne, med de traditionelle bogstaver "H" for varmt og "C" for koldt er også karakteristisk.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Carlton ( fra )

<
>
Brusebad med AXOR Carlton Showerpipe.

Brusere og Showerpipes

I brusebadet kombinerer AXOR Carlton Showerpipe hoved- og håndbruser med komforten fra en termostat. Håndbruserens nostalgiske design minder med det hvide greb om klassiske forbilleder. Hovedbruserne findes desuden i forskellige størrelser, og der findes et håndbrusersæt.

Brusere og Showerpipes fra kollektionen AXOR Carlton og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Carlton tilbehør.

Tilbehør

AXOR Carlton tilbehøret bidrager til en følelse af luksus i badet. Udbuddet omfatter en glashylde, væglamper, sæbeskåle samt lotiondispensere, håndklædeholdere, kroge og meget mere.

Tilbehør til kollektionen AXOR Carlton og produkter der passer til ( fra )

<
>

Yderligere information om kollektionen AXOR Carlton

AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
Axor. Form Follows Perfection