AXOR Uno2: Klassikeren inden for mådehold.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Uno²

Klassikeren inden for mådehold

AXOR Uno² er en armaturkollektion med fokus på individualitet. Med den diskrete, geometriske stil er den en klassiker inden for mådehold og passer i ethvert badmiljø. Uanset om det er mondænt eller diskret, puristisk eller ekstravagant, klassisk eller postmoderne – AXOR Uno² giver mennesker plads til at udfolde sig. Det er en af grundene til, at denne armaturkollektion i mellemtiden er blevet en designklassiker.

AXOR Uno2 produktkategorierne samlet:

AXOR Uno² håndvaskarmatur.

Badarmaturer

AXOR Uno² armaturerne udmærker sig ved de klare geometriske grundformer. Til håndvasken kan du vælge mellem 1-grebs armaturet og 2-grebs armaturet. Den karakteristiske, høje tud passer perfekt til høje vaskeskåle. Pladsbesparende vægarmaturer gør sortimentet komplet. Armaturerne giver mange indretningsmuligheder for kar og brusebad.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Uno² og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Uno2 brusebad.

Brusere

AXOR Uno2 stilens klare og tidløst moderne geometri sætter også accenter i brusebadet: Med passende hånd- og hovedbrusere, som håndbrusersæt eller i kombination med sidebrusere.

Brusere fra kollektionen AXOR Uno² og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Uno2 tilbehør.

Tilbehør

Det slanke, cylindriske design ses i hele kollektionen og kendetegner også tilbehør som hylder, håndklædeholdere, badekargreb, væglamper og meget mere.

Tilbehør til kollektionen AXOR Uno² og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Uno2 køkkenarmatur.

Køkkenarmaturer

Vægarmaturerne fra AXOR Uno2 til køkkenet har en praktisk teleskoptud, der bekvemt kan trækkes ud og svinges. For mere bevægelsesfrihed ved vasken. Eller du kan bestemme dig for køkkenarmaturerne med en tud, der kan svinges op til 360°. Grebet kan variabelt placeres til højre eller venstre på alle armaturer.

Køkkenarmaturer fra kollektionen AXOR Uno² og produkter der passer til ( fra )

<
>

Yderligere information om kollektionen AXOR Uno²

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>