AXOR Urquiola: En badkollektion, der vækker vores sanser.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Urquiola

En badkollektion, der vækker vores sanser

AXOR Urquiola er et fascinerende stilmix i badet. Hvert element har sin egen charme og skaber forbindelser i rummet, der bliver til en beboelig helhed. Bløde former kombineres med store flader, armaturer virker, som om de vokser naturligt, håndvask og kar citerer velkendte former. AXOR Urquiola er en sanselig, fantasifuld kollektion med mange detaljer.

AXOR Urquiola produktkategorierne samlet:

AXOR Urquiola håndvaskarmatur

Badarmaturer

Til håndvasken findes der armaturer i forskellige højder og varianter. De har alle den perfekte harmoni med forskellige vaske og vaskeskåle til fælles. Til karret kan du vælge mellem armaturer til karkanten og væggen eller en karsøjle stående på gulvet. Passende brusearmaturer og termostater afrunder kollektion i brusebadet. Spejlet med store flader og bløde former er også karakteristisk.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Urquiola ( fra )

<
>
AXOR Urquiola håndbrusersæt

Brusere og brusesystemer

I brusebadet tilbyder AXOR Urquiola en brusesøjle, der passer perfekt til kollektions formgivningsprincip. Desuden kan man vælge mellem hovedbrusere til væg- eller loftsmontering og forskellige hånd- og sidebrusere.

Passende brusere og Showerpipes til kollektionen AXOR Urquiola ( fra )

<
>
AXOR Urquiola vægkroge

Tilbehør

Fra håndklædeholder og sæbeskål til vægkrog, tandkrus og meget mere: Med AXOR Urquiola kan du indrette dit bad stemningsfuldt ned til mindste detalje.

Tilbehør til kollektionen AXOR Urquiola og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Urquiola kar

Håndvaske og badekar

Det fritstående kars design minder om nostalgiske badekar. Håndvaskene og vaskeskålene fra AXOR Urquiola er afstemt med det og kan monteres på væggen eller på et bord.

Håndvaske og kar fra kollektionen AXOR Urquiola ( fra )

<
>

Yderligere information om kollektionen AXOR Urquiola

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection