hansgrohe hovedbruser Croma E med XL-bruseregn.

Hovedbrusere

Drømmer du om beroligende stunder under en regnbruser? Uanset om det er til et stort badeværelse eller et mindre gæstebad: Her finder du den rigtige hovedbruser. Kraftige stråler eller blid bruseregn: Find den optimale stråletype til dine behov. Vælg mellem forskellige overfladedesign, og design din drømmebruser til montering på væggen eller i loftet.Mere om Hovedbrusere

Sort by
106  Resultater
hansgrohe termostater

Intuitiv styring af bruseglæden

Tag altid brusebad med din foretrukne vandtemperatur. Med en hansgrohe brusetermostat undgår du ubehagelige overraskelser og er altid på den sikre side under bruseregnen.

Lær hansgrohe RainSelect at kende.
Bruseglæde som hovedsag

hansgrohe hovedbrusere: fra små brusehoveder til store regnbrusere

Regnbruseren skal passe harmonisk ind i stilen på dit badeværelse. Vælg den rigtige størrelse hovedbruser med runde, kantede eller let afrundede former. Er du lidt skeptisk mht. pladsbehovet? hansgrohe har udviklet Pulsify hovedbruserne til både små og store badeværelser. Må det godt være lidt mere overdådigt? Hos os finder du regnbrusere med en stråleskive på op til 600 mm i diameter og XXL performance til fantastiske bruseoplevelser.

Design til særlige krav

Regnbruserne har enten en klassisk forkromning, metallic-nuance eller mat farve. Lad dig inspirere af FinishPlus-overfladerne, som forskønner ethvert badeværelse. Måske kan du også lide det kontrastrige samspil mellem krom og en grafitfarvet Rainfinity eller Pulsify stråleskive? For at opnå et harmonisk design tilbyder vi matchende håndbrusere og tilbehør.

Hvilke monteringsmuligheder er der?

Afhængigt af designet har du forskellige muligheder: Enten monterer du hovedbruseren på væggen, eller du installerer den højt oppe i loftet. Ved indbygning i niveau med loftet smelter stråleskiven og loftet sammen til en enhed. Du finder også en innovativ variant med Rainfinity og Pulsify til vægmontering. Regnbruseren sidder på væggen uden bruserbøjning og justeres til den optimale strålevinkel, når den monteres på vægtilslutningen. Som hovedregel anbefaler vi, at brusehovedet monteret ca. 20 centimer over højden på hjemmets højeste person.

Én stråletype? Hvorfor ikke flere af slagsen?

hansgrohe tilbyder dig hovedbrusere med en, to eller tre forskellige stråletyper. Du kan fx vælge PowderRain med fine mikrodråber, Rain til et opkvikkende boost, RainAir med afslappende bruseregn eller RainFlow-vandfaldsstrålen. På nogle modeller, fx Raindance Select og Croma Select, kan du skifte intuitivt mellem stråletyperne ved at trykke på en knap (Select) på midten af stråleskiven. Alternativt kan du skifte stråletype vha. en hansgrohe termostat.

hansgrohe teknologier fuldender regnbruseren

Brug vand på en ansvarlig måde uden at skulle gå på kompromis med komforten. Afhængigt af hovedbruserens design kan du vælge mellem disse hansgrohe teknologier:

AirPower beriger vandet med luft og giver dig fyldige, bløde dråber. Det betyder, at du forbruger mindre vand, men at det stadig er dejligt at tage brusebad.

EcoSmart reducerer vandforbruget med op til 60 procent i forhold til vores traditionelle produkter. Det sparer ressourcer og reducerer dine omkostninger.

QuickClean gør det nemt at fjerne kalkaflejringer takket være de fleksible silikonenopper. FastDrain sikrer, at hovedbruseren tømmes hurtigt efter brusebadet. Du kan se frem til en markant mindre efterdryp.