AXOR Massaud: Badkollektionen er inspireret af naturen.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Massaud

Inspireret af naturen

En kollektion til alle, der elsker det naturlige: AXOR Massaud skaber en harmonisk forbindelse mellem organiske og geometriske former. Selve armaturet minder om noget, der vokser i naturen, vandstrålen bliver til et vandfald, karret til en sø. Glem den hektiske hverdag, og dyk ned i naturen.

AXOR Massaud produktkategorierne samlet:

AXOR Massaud håndvaskarmatur.

Badarmaturer

Du kan vælge mellem forskellige armaturer til håndvasken – 1-grebs armaturet findes tilmed i to forskellige højder. Den brede hylde på overfladen er karakteristisk for dem alle. Det fritstående kar kombineres med AXOR Massaud kararmaturet stående på gulvet, og der findes også passende armaturer til karkanten. I bruseren forener brusearmaturerne og forskellige termostater på en raffineret måde organiske og geometriske former.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Massaud ( fra )

<
>
AXOR Massaud håndbrusersæt.

Brusere

Passende hånd-, hoved- og sidebrusere med et tydeligt designsprog gør AXOR Massaud badet komplet.

Brusere fra kollektionen AXOR Massaud og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Massaud tilbehør.

Tilbehør

Håndklædeholderen bliver til en gren, kosmetikboksen minder om en kiselsten, spejlet støtter sig på en kvist og meget andet tilbehør har den naturlige æstetik som forbillede.

Badtilbehør til kollektionen AXOR Massaud ( fra )

<
>
AXOR Massaud håndvask.

Håndvaske og kar

Vaskeskåle og indbyggede håndvaske harmonerer perfekt med AXOR Massaud håndvaskarmaturerne: Vaskene opsamler vandfaldsstrålen optimalt og minimerer derved vandstænk. Den smukke overflade er let at rengøre. Det fritstående kar følger også kollektionens naturlige formsprog og ligner en sø.

Håndvaske og kar fra kollektionen AXOR Massaud ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection