Raindance Select bruser med finger på Select-knappen

Download Flash Player her (linked)

Select: Intuitiv styring af vandet

Oplev glæden ved at styre vandet med et tryk på en knap

hansgrohe vil gerne gør det så smukt og komfortabelt hjemme hos dig, som vi kan. Og fordi vores smarte betjeningsteknologi er blevet så varmt modtaget på badeværelset og i køkkenet, udvider vi løbende produktpaletten.

hansgrohes Select-knap:

  • sikrer enklere rutiner i hverdagen. Select-produkter til badet er lavet til alle dem, der vil have afveksling i bruseren og den højeste komfort ved håndvasken. Hvad enten du til skifte mellem hånd- og hovedbruser eller vælge stråletyper, eller om du vil åbne og lukke præcist for vandet fra armaturet.
  • gør det lettere at få arbejdet fra hånden. I køkkenet sørger Select for, at du let og bekvemt kan åbne og lukke for køkkenarmaturet - mere præcist end nogensinde før. En hansgrohe-idé, der gør arbejdsgange meget lettere.
  • fungerer rent mekanisk og er robust. Den modstandsdygtige knap har bevist sin lange levetid i flere udfordrende tests, så du får glæde af den i mange år.
  • står for tidløst-moderne baddesign og er et blikfang over alt. Select-sortimentet er designet af Phoenix Design - et af verdens førende designstudier.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>