Leende kvinde i hansgrohe brusebad.

Skal du renovere dit brusebad, eller leder du efter en iøjnefaldende bruser, der forkæler både kroppen og håret? Vi har førsteklasses produkter til dit drømmebrusebad. Da ikke alle brusebade er ens, og vores kunder er individualister med deres egne designidéer, finder du produkter i mange former, farver og størrelser og med forskellige betjeningsmuligheder. 

Trendfarven mat sort giver brusebadet en stærk karakter

Lad dig inspirere af arkitekternes og designernes yndlingsfarve. Mat sorte brusere, brusearmaturer og tilbehør fra hansgrohe skaber blikfang i dit badeværelse. Et sort armatur på et hvidt badekar eller et sort brusehoved med matchende slange: De markante duoer giver dig glæde i hverdagen. Der er ingen grænser for dine designmuligheder i bruseområdet

hansgrohes mangfoldige og vidunderlige produktlinjer til brusebadet

De hedder Pulsify, Rainfinity, Raindance, Croma og Crometta og er bestsellere over hele verden: hansgrohe bruserne. De fås som håndbrusere med forskellige wellness-stråletyper, som du kan vælge imellem med et tryk på en knap. Eller som hovedbrusere, der omslutter hele din krop med en blid bruseregn. Vores brusesystemer (Showerpipes) kombinerer håndbruser, hovedbruser og brusetermostat. Vores brusersæt består af en håndbruser med holder og brusestang. Oplev også den overraskende velvære-faktor, som opnås med sidebrusere

hansgrohe gør brusebadet til en fornøjelse

  • Uanset om det er i et stort walk-in-brusebad eller en lille, elegant brusekabine under et skråtag: Med hansgrohes brusere skaber du din egen personlige velværezone med vidunderlige stråletyper
     
  • Kan du lide at have alt lige ved hånden, når du tager brusebad? Så kan du for eksempel vælge en brusetermostat, der også fungerer som praktisk hylde. 
     
  • Hos hansgrohe finder du matchende bruseudstyr og opbevaringssystemer til brusebadet, ofte i de samme farver. Der findes passende tilbehør til det hele, fx bruserslanger eller bruserholdere. Hvad harmonerer bedst? Lad dig inspirere af vores store udbud af bruselinjer!

Teknologier: Smarte funktioner til det perfekte brusebad

hansgrohe bruseprodukterne gør også indtryk på grund af deres integrerede teknologier. Teknologierne sikrer for eksempel, at du bruger mindre vand og energi og forhindrer, at din bruser bliver for varm eller drypper. De giver dig desuden mulighed for at betjene din bruser intuitivt ved at trykke på en knap og letter rengøringen. Nyd disse og mange andre praktiske funktioner – med teknik made by hansgrohe.

Spar vand på en intelligent måde, sænk energibehovet
EcoSmart
EcoSmart

Spar vand på en intelligent måde, sænk energibehovet

hansgrohes armaturer er udstyret med EcoSmart og har derfor et særligt lavt vandforbrug. Som standard bruger armaturerne kun 5 liter/min. Den smarte kombination af tilsat luft og gennemstrømningsbegrænsning sparer på vandet og ressourcerne.

EcoSmart findes også i bruserstyringer, hvor vandforbruget som udgangspunkt begrænses for et bæredygtigere brusebad.

Få mere at vide

Kalk kan nemt gnides af
QuickClean
QuickClean

Kalk kan nemt gnides af

Hvem kan lide rengøring? Opfindelsen QuickClean fra hansgrohe fjerner hurtigt snavs og kalkaflejringer fra bruseren. Det sørger de fleksible silikonenopper for. Pas på kopier: Det er kun QuickClean-logoet, som garanterer ægte hansgrohe kvalitet!

Lær QuickClean at kende her

Vandsjov med et tryk på en knap
Select
Select

Vandsjov med et tryk på en knap

Select står for legende let betjening. På Rainfinity håndbruseren kan du med et enkelt klik skifte mellem tre stråletyper. Betjeningskonceptet giver dig endnu mere glæde og komfort under bruseren. Select-teknologien er intuitiv, robust og pålidelig.

Få mere at vide

Mere volumen pga. tilsat luft
AirPower
AirPower

Mere volumen pga. tilsat luft

Vandet blandes med luft. De berigede dråber er lette og kærtegner huden uden stænk. Vores dyrebare vandressourcer udnyttes mere effektivt.


Effektive afløbssystemer til brusebadet i flot design

Du kan også forvente præcisionsarbejde og designekspertise fra hansgrohe, når det gælder afløbssystemer i brusebadet. Vores linjeafløb og bruseafløb fuldender walk-in-brusebadet på en stilfuld måde. De effektive afløbssystemer er prikken over i'et, når det gælder om at skræddersy dit bruseområde.