AXOR Citterio badinspiration.

Download Flash Player her (linked)

AXOR Citterio

Luksus ved andet blik

Hvis du nyder det daglige vaskeritual, vil du opleve AXOR Citterio som en særligt karakteristisk og tidløs kollektion, der skaber et luksuriøst badeværelse. Designeren Antonio Citterio sætter indretning og elementer fra badeværelse sammen i en afslappende, rolig atmosfære. Hermed står AXOR Citterio for tidløst klassisk design og den største elegance og komfort: Kontrasten mellem flader og rundinger, mellem små detaljer, der først åbenbarer sig ved andet øjekast, gør armaturerne til virkelige pragtstykker. En kollektion, som tydeligt fremhæver den enkle luksus, og som på smukkeste vis gør vandets rigdom til en oplevelse.

AXOR Citterio produktkategorierne samlet:

AXOR Citterio armatur.

Badarmaturer

AXOR Citterio armaturer udmærker sig takket være præcist forarbejdede flader, bløde rundinger og en kantføring med lige linjer. Det giver de forskellige varianter elegance og værdi – fra 1-grebs armaturer til klassiske 3-huls armaturer, som også findes til montering på væg. Her kan du vælge mellem joystick-, vinge- og krydsgreb. Til karret kompletterer en karsøjle de klassiske karkant- og flisekantarmaturer. I bruseren følger brusearmaturer og termostater AXOR Citterio-designet.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Citterio ( fra )

<
>
Bruser med AXOR Citterio.

Brusere og Showerpipes

Kollektionens forskellige produkter giver dig luksuriøs brusekomfort i sin skønneste form. Enten som frembygget system eller som indbygget system med skjult montering. Forskellige hovedbrusere til væg- eller loftmontering gør – kombineret med en vægplade – at det flotte design virkelig kommer til sin ret. Desuden kan du vælge mellem forskellige Showerpipes med integreret hoved- og håndbruser. 

Brusere og Showerpipes fra kollektionen AXOR Citterio og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Citterio tilbehør.

Tilbehør

Væglamper, sæbeskåle, tandkrus, håndklædeholdere og meget andet: Med tilbehør, der passer til AXOR Citterio, skaber du en luksuriøs badverden, der opfylder de højeste krav og giver livselementet vand en perfekt iscenesættelse.

Tilbehør til kollektionen AXOR Citterio og produkter der passer til ( fra )

<
>
AXOR Citterio køkkenarmatur.

Køkkenarmaturer

De elegante og særligt funktionelle køkkenarmaturer fra AXOR Citterio byder på ergonomiske greb, der også er lette at betjene med snavsede eller sæbevåde hænder. Et fleksibelt svingningsområde skaber frirum ved vasken, som du kan gøre endnu større med varianten med udtræksbruser. På Semi-Pro versionen gør en fjeder af rustfrit stål tuden meget bevægelig. For endnu mere intuitiv betjening: Vælg en variant med Select-teknologi.

Køkkenarmaturer fra kollektionen AXOR Citterio ( fra )

<
>

Mere information om kollektionen AXOR Citterio

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection