Trends gør badet skønnere

Mere stemning, mere farve, mere wellness – livet er propfyldt med vekslende impulser. En gang imellem nyder vi hightech, en gang imellem glæder vi os over godt håndværk. For at kunne få det bedste fra trendsene inden for ens egne fire vægge, også i badeværelset, er man nødt til først at skaffe sig et overblik: For at gøre det lettere for dig har vi kontrolleret de aktuelle trends for dig – og hvad de betyder for badet.

Lige som i livet lader vi os ikke alene lede af en trend: Sanselighed går hånd i hånd med nye materialer, og trenden med hygge i badet kræver ligefrem dekorative idéer. Lad dig inspirere! 

Stort badeværelse med geometriske former.
Strømlinet baddesign er moderne. Badarmaturerne og bruserne fra hansgrohe kompletterer det uforstyrrede billede med den præcise geometri.
Håndvaske foran en upudset væg.
Ru vægge med ujævn overflader har haft deres indtog på indretningsområdet. Hansgrohes baddesign brillerer på den ædle og rustikke baggrund.
Åbent køkken i en loftslejlighed (Siematic).

Madlavning, nydelse og beboelse smelter sammen til en kommunikativ enhed. Her bidrager AXOR og hansgrohes køkkenarmaturer perfekt, hvad angår funktion og design.

Bruseskillevæg fra Glamü.
Indretningsdesign tilpasset de personlige præferencer og håndværksmæssigt forædlet: Hjemmet indrettes efter individuelle ønsker og udtrykker personlighed.
1-grebs armatur med glastud med åben overside.
Indretningstrenden peger mod gennemsigtighed og klarhed. hansgrohes nyheder, som satser på glas og får det skjulte frem i lyset, passer ind i denne tendens.
Vægafløb til bruser i gulvplan.

Gulvet som gennemgående flade får badeværelset til at se ryddeligt ud og øger samtidig komforten

Bad som velværested.

Individuelle samlerobjekter forvandler badet til et personligt velværerum

Bruseareal i niveau med gulvet i badet fra Hüppe

Baddesign, der passer til fremtiden og hjælper brugeren på mange måder

Badeværelse med grønne vægge.

Når det kommer til dekoration af hjemmet, er farver tilbage i spillet. Det er ingen overraskelse - de er trods alt fulde af følelser! 

Stilcitater fra fortiden og klassiske møbler erobrer boligen og flytter også ind i badet.

Farverigt mønstrede puder.

Ornamenter hilser dig fra væggen, mønstrede stoffer og tapeter er moderne igen – trenden at dekorere erobrer boligen.

Rustikt vægpanel med brædder bag ved en hyggelig sofa.

I boligen er naturlighed trendy, og flere og flere vælger træ. Dets varme, uforfalskede charme overbeviser også i badet.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>