Offentlige bygninger

Design, man kan regne med

Investorer og offentlige bygherrer er særligt interesserede i at vælge produkter af høj værdi, der tjener sig selv hjem. Hansgrohe har en bred vifte af produkter, der gør det muligt at leve op til disse krav og samtidig vælge en optimal, individuel løsning - hvad enten det drejer sig om design og eksklusivitet på en restaurant eller vandbesparelse og teknisk perfektion i lufthavnen. 

En investering i produkter fra specialisten Hansgrohe kan altid betale sig.

 • Moesgaard Museum

  I efteråret 2014 åbnede det nye Moesgaard Museum i Aarhus - en imponerende konstruktion indvendigt som udvendigt, og udstyret med AXOR og hansgrohe-produkter i bad og køkken.

 • Restauranten Geist i København.

  Fortrinlig mad i varm atmosfære og ingredienser fra AXOR.

 • Verdens højeste bygning, Burj Khalifa, står i Dubai og kan diske op med 5.000 AXOR Starck armaturer.

  I verdens højeste bygning, Burj Khalifa i Dubai, løber vandet ud fra de mere end 5.000 AXOR Starck armaturer. Der findes intet andet byggeri, hvor der er brugt så mange Hansgrohe-produkter.

 • Den nye Terminal 5 i Heathrow lufthavn i London sætter de rejsendes velbefindende i fokus.

  Terminal 5 skal gøre rejsen til Europas største lufthavn så behagelig som muligt. Badeværelserne i afgangshallerne forkæler med AXOR og hansgrohe-produkter.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK