Hansgrohe brusere og armaturer

Download Flash Player her (linked)

Phoenix Design - et prisvindende hjemsted for innovation

Hvad enten det handler om armaturer, kontorstole eller gymnastikredskaber, om brusere, smartphones eller servicerobotter: Designbureauet fra Stuttgart står for moderne, klare linjer og laver brugsgenstande, der er eftertragtede, fordi de har noget ekstra. Og det gælder over hele verden. Phoenix Design har præget hansgrohes ansigt udadtil i over 30 år - de har trods alt eksklusivt designet kvalitetsmærket fra Schwarzwalds komplette bruser- og armatursortiment. Også for designmærket AXOR skaber Phoenix igen og igen succesrige kreationer. Ser man på biografierne for de to grundlæggere, Andreas Haug (*1946) og Tom Schönherr (*1954), er de tæt forbundne til Tysklands designhistorie. Allerede hos frogdesign, et legendarisk designbureau i Stuttgart, vakte de opsigt i 1970'erne. I 1987 stiftede de "Phoenix".

Kreativitet fra sydvest: hansgrohe og Phoenix har i 30 år dannet par med god smag

I 70'erne flyttede design for alvor ind på badeværelset. De kreative hoveder fra Stuttgart og sanitetsspecialisterne fra Schiltach bidrog i fællesskab til den udvikling. Siden da har de to sydvesttyske virksomheder været et succesrigt team. Sammen arbejder de på at skabe et intelligent samspil mellem design, funktionalitet og komfort, eller kort sagt: brugervenlighed. Phoenix Design har i denne samarbejdsperiode skabt alle kerneprodukterne for mærket hansgrohe. Produkter, der teknisk og designmæssigt har en lang levetid. Det Stuttgart-baserede designværksted er indtil videre blevet hædret med næsten 700 ansete designpriser, og de har også høstet priser for "Schiltach-kreationerne". I mange år er Phoenix Design derudover kåret som bedste "design office": De ligger på førstepladsen på iF's rangliste i kategorien "creative". Det gør dem til verdens førende uafhængige designstudio for produkt- og interface-design.

Harald Lutz, Andreas Haug, Bernd Eigenstetter, Tom Schönherr

Phoenix Design er: Harald Lutz, Andreas Haug, Bernd Eigenstetter, Tom Schönherr (fra venstre).

Designet af Phoenix Design

Billeder

At skabe emotionelt design kræver, at man kender brugerens krav.

“I vores design har vi altid fokus på brugerens behov.” (Tom Schönherr)

Phoenix Design har et kontor i Suzhou, Kina, deltager ofte i internationale designmesser og sender sine designeksperter rundt i hele verden. Deres in-house Academy fremelsker unge talenter. "Om 500 år," siger ledende partner Tom Schönherr, "vil folk gå på museum for at se 'hverdagens objekter' fra i dag som det 21. århundredes kultur." Phoenix Design designer produkter og serier, der fungerer og er en fornøjelse at bruge, og som beskytter miljøet. "Vi fokuserer på intuitiv brug, altid med målet om at forbinde mærkets identitet med en rørende oplevelse." Designerne er gode til at finde en balance mellem funktionalitet og magi. I dag er produktdesign og designet af digitale løsninger tæt forbundede, hvilket også forklarer, hvorfor over en tredjedel af de 60 ansatte i øjeblikket arbejder med interaktionsdesign.

Hvis du ejer en bruser eller et armatur fra hansgrohe, så er produktet designet af Phoenix Design

I 2003 deltog Phoenix Design i lanceringen af hansgrohes bestseller "Raindance", blandt andre. Med sin store stråleskive og det korte, ergonomiske greb faldt denne håndbrusers proportioner fuldstændig uden for konventionerne. Raindance skabte så stor røre i sanitetsindustrien, at man faktisk kan sige, at Raindance-bruseren genopfandt markedet for bruseprodukter. For nylig blev brusersortimentet endnu engang forbedret med tilføjelsen af en ekstra, funktionel egenskab, der garanterer ultimativt enkel betjening og en endnu skønnere bruseoplevelse i både bad og køkken: Select.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>