Med inspiration fra naturen har Jean-Marie Massaud udviklet kollektionen AXOR Massaud for Hansgrohe.

Download Flash Player her (linked)

Jean-Marie Massaud – forelsket i naturen

"Mere end nogensinde bliver mennesket kontrolleret af en travl hverdag og konstant overbelastning af sanserne. Er det det vi vil?", spørger Jean-Marie Massaud og giver svaret med sit arbejde: pas du tout, på ingen måde. Med sit naturinspirerede design står den franske arkitekt og designer for en umiskendelig stil. Hans værker er ikke bare stærkt prægede af den blå planets skønhed og harmoni, de demonstrerer også stor bredde. Lige fra produktdesign til store arkitekturprojekter, fra konceptbil til flyvende hotel, fra unikum til serieproduktion. Massaud vil påvirke os i helheden - og skabe bedre rum at leve i. "Jeg prøver at gå en ærlig, storslået vej og ved, at der et eller andet sted bag de hårde, økonomiske fakta står nogle brugere. Mennesker." Top-brands som Cacharel, Foscarini, Lancôme, Paloma Picasso, Renault og Toyota har sætter deres lid til idéerne fra Studio Massaud i Paris.

"Jeg tror på, at design kan vække gode følelser."

Jean-Marie Massaud er senest blev verdenskendt for sit "Estadio Omnilife" (2010): Det spektakulære fodboldstadion ved den mexicanske millionby Guadalajara ligner en vulkan. Også hans bad fra fremtiden, som han formgav med en AXOR WaterDream i 2005, er et organisk landskab. Denne vision grundlagde badkollektionen AXOR Massaud. Armaturer, der byder på vandfald, brusere, der forkæler med regnvejr, kar, der bliver til søer: Mere sanseligt kan man næppe sætte elementet vand i scene. Og disse design har også skaffet Massaud et væld af priser: „Designer of the Year“ (2007, 2009), Wallpaper Design Award (2014), Interior Innovation Award (2015) og mange andre. Hans portefølje ledsages af monografiske bøger og udstillinger fra Paris til Tokyo.

Portræt af Jean-Marie Massaud

Jean-Marie Massaud fotograferet af Rainer Hosch

Design à la Massaud – boliger fra fremtiden

Billeder

Poetisk, avantgarde, legesygt – og yderst funktionelt

Menneskelig natur – Massauds biografi

Jean-Marie Massaud blev født i 1966 i Toulouse i Sydfrankrig, et knudepunkt for high-tech industri men også en port til det sanselige syd. Det kan meget vel være denne spændende kontrast, der skinner igennem i hans design - og som drev ham til Paris, til University for Industrial Design. I 1990 dimmiterede han fra "ENSCI/Les Ateliers", begyndte sin karriere i Hong Kong, grundlagde et studie i Paris og blev et af de store navne på den internationale designscene. Hans designkunst kombinerer komfort og elegance på en unik måde. Nutidighed og tradition, nydelse og bæredygtighed. Massauds stærke idéer læner sig mod fremtiden: Hans fokus ligger altid på menneskeligt og miljømæssigt fremskridt og giver temaer nyt liv. Hvad enten han designer parfumeflasker, badeværelser, sofaer, showrooms eller hoteller. I Massauds designstudie arbejder mindst seks andre designere tæt sammen med indehaveren.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection