Badeværelse med AXOR Starck.

Download Flash Player her (linked)

Philippe Starck – den udadvendte

Han er en af de mest kendte kreative for tiden, og samtidig en efterspurgt indretningsarkitekt. Hans vision: Design skal gøre livet bedre for flest muligt mennesker, uafhængig af den konkrete form. Franskmanden har allerede designet alt fra caféstole til tandbørster, fra taburetter til hoteller: Hans kreativitet for et utal af internationale mærker er rastløs og strækker sig fra hverdagsprodukter til unikaobjekter, så han sørger altid for overraskelser. Samtidig tænker Philippe Starck altid over ansvaret for miljøet.

Med Paris som base for projekter til hele verden

Innovativt design og leg med visuelle indtryk og materialer har skaffet mange af Starcks kreationer en permanent plads i museer og udstillinger verden over. Hvad siger du til en gennemsigtig, barok lænestol lavet af plastik? En lysekrone med finurlige objekter i et opulent opsætning? Værsågod! I 1994 forandrede designeren badet komplet til et beboelses-badeværelse - med AXOR Starck, hans første badkollektion for AXOR. Det succesrige samarbejde fortsatte med AXOR ShowerCollection designed by Philippe Starck, badkollektionerne AXOR Starck X og AXOR Starck Organic samt glasarmaturet AXOR Starck V.

Portræt af Philippe Starck

Philippe Starck fotograferet af Jean-Baptiste Mondino

Philippe Starck – designvisionær

Billeder

Den ekstremt talentfulde franskmand har ændret vores visuelle opfattelser og revolutioneret vores tilgang til hverdagsobjekter. Fra mærkværdige designløsninger til overdådige stilverdener.

Et væld af discipliner som hjemmebane

Han blev født i Paris i 1949 som søn af en fransk flyveteknisk ingeniør og opfinder og studerede indretningsarkitektur og design på parisiske École Camondo. Starck tog sine første skridt som designer med oppustelige objekter og og andre projekter, inden han blev kendt for at have indrettet de private gemakker for den franske præsident François Mitterand i Elysée Palace i 1983. Kort tid efter gjorde indretningen af Café Costes i Paris Starck til international stjerne. Indretning, kombineret med hans eget møbeldesign og innovativ belysning, har altid været en stor del af hans arbejde. Ud over en lang række hotelprojekter har Starck siden 1999 arbejdet med en partner om at skabe luksuslejligheder i hele verden under navnet Yoo.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection