Vores designere – de bedste i verden

En række af verdens mest anerkendte designere arbejder for Hansgrohe Group.

Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola er blandt de top 25 designere, som en førsteklasses jury i 2009 kårede til verdens bedste inden for deres område. Deres kreativitet har åbnet for en ny måde at se på baddesign og wellness og medført talrige tekniske innovationer. Det er ikke uden grund, at vores armaturer, brusere og brusesystemer har vundet flere end 500 internationalt ansete designpriser og hele tiden er trendsættende.

Portræt af Philippe Starck

er en af verdens mest anerkendte designere. Også i badeværelset.
(Philippe Starck fotograferet af Jean-Baptiste Mondino)

Portræt af Patricia Urquiola

Fra fliser til møbler, fra tekstiler til badarmaturer: Hun er dygtig til at blande former og stile.

Portræt af Jean-Marie Massaud

er inspireret af vulkaner, skyer eller vandfald. Den franske designer og arkitekt er fascineret af naturen og skaber rummed en holistisk effekt på mennesker.

Portræt Phoenix design

Deres kreationer fokuserer altid på brugeren: Fra venstre: Harald Lutz, Andreas Haug, Bernd Eigenstetter og Tom Schönherr.

Charlotte von der Lancken, Anna Lindgren og Sofia Lagerquist (fra v.) udgør designertrioen Front.

elsker at nyfortolke ting, vi allerede kender godt, og eksperimenterer især med at forvandle hverdagsobjekter og ændre vores opfattelse.

Oki Sato, Nendos kreative hjerne.

kombinerer lys og vand på en humoristisk måde

Edward Barber og Jay Osgerby.
lægger stor vægt på deres designs vekselvirkning med brugeren. (Edward Barber og Jay Osgerby fotograferet af Alisa Connan)

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>