Designpris og kreativ proces.

Masser af priser for innovation og kreativitet: Hansgrohe ligger nr. 1 i sanitetsbranchen.

Designleder i badbranchen

Prisvindende produkter i attraktivt design til køkken og badeværelse fra Hansgrohe og Axor

Hos Hansgrohe går design og den største funktionalitet hånd i hånd. I samarbejde med internationalt succesrige designere udvikler Hansgrohe og Axor produkter, der gør badeværelset og køkkenet mere attraktive og komfortable hver eneste dag - og som vil fortsætte med at skabe glæde for brugerne i lang tid fremover. Kreativitet indtager derfor en fremtrædende rolle hos Hansgrohe. Med flere end 400 priser fra uafhængige juryer i internationale designkonkurrencer, ligger vi nummer 1 i badbranchen, når det drejer sig om design. 

Køkken, badeværelse og design

Badeværelser er – lige som køkkener – for længst holdt op med kun at indeholde basale funktioner. Derimod er de forvandlet til rum, hvor vi lever, føler os hjemme og dyrker vores personlige stil. Fliser af høj kvalitet og naturlige materialer som træ eller marmor bidrager til badets designsprog. Smukt designede brusere og armaturer af højeste kvalitet giver også et personligt præg og et badeværelses- og køkkendesign, der er en kilde til glæde hver dag.

Philippe Starck bruger sine kreative evner til glæde for Axor.

En række af verdens bedste designere arbejder for Hansgrohe SE. Sammen med disse kreative hoveder søger firmaet efter endnu bedre løsninger - til det særlige, individuelle badeværelsesdesign.

Hansgrohe, firma med førende design indenfor sanitetsbranchen

Hvert år vinder produkter fra vores hånd top-priser i internationale designkonkurrencer. Uafhængige juryer understreger dermed den kvalitet og høje værdi, som vores kunder sætter så stor pris på, fordi funktionalitet og æstetik kombineres. De hundredevis af designpriser gør Hansgrohe SE til en designleder i sanitetsindustrien.

Axor WaterDream 2016

Tænk videre om badet, skab frirum, bryd etablerede mønstre og indled en åben dialog mellem disciplinerne: "Axor WaterDream" – et projekt med ansete designere og kreative unge mennesker.

 

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK