Badplanlægning – vi hjælper dig

Praktiske tips og værktøjer til alle faser i badplanlægningen

Det er ikke hver dag, man bygger eller moderniserer et badeværelse – så det skal være så perfekt som muligt. Vores to mærker hansgrohe og AXOR vil gerne hjælpe dig med at få de rigtige idéer og med at finde kompetente partnere til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Med vores planlægningshjælp, tjeklister og online værktøjer forbereder vi dig til det arbejde, der ligger forude. Når du planlægger klogt fra starten, får du i sidste ende en bedre bruse- og badeoplevelse... 

Bæredygtighed hos Hansgrohe
Til alle dem, der har planer om ny indretning i bad eller køkken, findes der gode grunde til at vælge produkter fra hansgrohe og AXOR: bæredygtighed, designkvalitet, tradition og innovation.
Indretningsarkitekt arbejder på badeværelset.
Der er en lang række beslutninger, der skal træffes – både ved en modernisering og det helt nye bad: I begge tilfælde er du godt forberedt med de praktiske tips fra Hansgrohe.
En faghandler i gang med en rådgivningssamtale

For at lave det perfekte badeværelse har du brug for stærke partnere. Nogen, som ved hvad de taler om, og som kan rådgive dig.

AXOR Massaud-vaskeskål med AXOR Massaud-armatur

Overlad ikke det optimale samspil ved håndvasken til tilfældigheder. Med vores onlinehjælp kan du finde ud af, hvilke armatur-håndvask-duoer der harmonerer rent stilistisk – og hvilke der passer sammen teknisk og funktionelt.

AXOR Urqiola badplanlægningsgrundrids

Perfekt iscenesættelse af produkter i høj kvalitet: AXOR bringer hjemlig stemning ind i badet.

Vælg de produkter du finder interessante og lav dit eget personlige produktkatalog. Udskriv det, dan PDF eller send direkte til en forhandler.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>