Inspiration – sådan kommer dit bad til at virke større

Idéer til badeværelset, som er en gevinst for ethvert hjem

Leder du efter spændende idéer til dit drømmebad, ligegyldig om det drejer sig om nybyggeri eller renovering? Kan du lide at følge de seneste trends, og vil du gerne se på prisvindende designprodukter til dit badet? Så har du fundet de rigtige sider.

Følg de spændende idéer og koncepter fra de kendte designere, der arbejder for Hansgrohe. Følg med os jorden rundt – til de smukkeste byggeprojekter med brusere, armaturer og brusesystemer fra AXOR og hansgrohe. Få information om, hvor du kan opleve vores produkter live, også uden at rejse. Bag enhver perfekt plan står en god ide. Lad dig inspirere!

Drømmebade fra AXOR

Hvordan skal dit velværebadeværelse se ud? Klassisk, minimalistisk eller hyggeligt.

Brusefornøjelse med brusere fra Hansgrohe.

Oplev vand på en helt ny måde: med brusere, som forkæler dig fra top til tå. Og som sætter nye standarder, hvad angår design, kvalitet, komfort og glæde.

Innovativt badeværelsesdesign fra Hansgrohe

Vi opfinder badet på ny. Med succesfulde designere fra hele verden og premium-produkter af højeste kvalitet hører Hansgrohe Group til eliten inden for design i badeværelsesbranchen.

Produkter funkler i internationale byggeprojekter.

Hansgrohe sætter sit præg på badeværelser i hele verden: på luksushoteller og i spændende lejligheder, på yachts eller krydstogtskibe.

Idéer til badeværelset på stedet: se og rør ved vores produkter.

Design man kan tage og føle på, afprøve og forelske sig i: Oplev vores produkter rundt om i Danmark.

AXOR logo

Få jævnligt nyt om de seneste produkter fra mærket AXOR og vores designere, kollektioner og rumkoncepter.

Boligtrends påvirker også badet.

Trends

Vores verden er blevet skønnere: Den måde man ser på boligen på forandrer sig – og det gælder også badeværelset. Læs mere om nutidens moderne trends.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>