Download Flash Player her (linked)

AXOR ComfortZone test

Stilsikker indretning: Vi anbefaler håndvaske, som passer til vores designarmaturer – og omvendt

Interesserer du dig for vores armaturer og vil gerne vide, hvilken håndvask de harmonerer med? Eller omvendt: Vasken er valgt, og du søger nu et passende AXOR armatur? Så find inspiration og hjælp her. 

Overlad ikke harmonien ved håndvasken til tilfældigheder

AXOR-badkollektioner opstår i samarbejde med ansete designere. AXOR-armaturerne indgår i et visionært badkoncept, hvor produktdesignet er tilpasset de enkelte komponenter. Vores designeksperter har truffet et æstetisk og funktionelt valg for at lette den stilsikre kombination af disse armaturer med de rigtige vaske. I AXOR ComfortZone testen foreslår vi en række passende håndvaske fra de aktuelle serier hos ansete håndvaskproducenter.

Drømme-duoer i badeværelset: Disse designs passer sammen

Og sådan finder du det rigtige: Når du har besluttet dig for en AXOR-badkollektion, præsenteres du for en oversigt med billeder af en række AXOR-armaturer. Ud over hvad der passer sammen rent designmæssigt, har ComfortZone testen også afprøvet AXOR-armaturernes funktion sammen med aktuelle håndvaske. Dermed sikres det, at produkterne passer sammen både visuelt og funktionelt, så der er plads nok mellem tud og vask, og så man undgår uhensigtsmæssige vandsprøjt.

Helhedsindretning af badet efter individuelle ønsker

Har du forelsket dig i en drømmekombination? Så kontakt din lokale forhandler. Han tager sig af den professionelle montering og installation og kan også svare på dine øvrige spørgsmål til indretning af badeværelset.

AXOR Citterio E ComfortZone Test

AXOR Starck ComfortZone test

AXOR Starck V ComfortZone Test

AXOR Starck Organic ComfortZone test

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>