Hvilket armatur passer til hvilken håndvask?

Teknisk og optisk rigtig kombination

Du har forelsket dig i et armatur, men er ikke sikker på, om din håndvask er den rigtige partner? Du vil gerne vide, hvilket armatur fra mærkerne hansgrohe og AXOR der passer til hvilken håndvask?
Kombination armatur – håndvask: Vi hjælper dig på jagten efter den rigtige duo. Med stilsikre forslag – som er teknisk afprøvet i vores testcenter – til produkter fra mærket hansgrohe samt med designanbefalinger til produkter fra mærket AXOR.

Ved håndvasken bliver mand pjasket til med vand.
  1. Stænkvandstest: De professionelle på Hansgrohe Testcenter har afprøvet og vurderet en lang række kombinationer af vandhaner og håndvaske for dig. Vi stiller resultaterne gratis til rådighed for dig.
  2. Skab stilsikre kombinationer, der uden tvivl fungerer sammen.
AXOR Massaud håndvaskmiljø

Designeksperterne fra mærket AXOR har udvalgt ægte drømme-duoer til dig. Disse kombinationer passer sammen både visuelt og funktionelt.

Kombination armatur – håndvask: Fundet flot par?

Så snart du har besluttet dig, tager du din ønskekombination med til forhandleren. Han er den eneste, som kan bedømme, om de rumlige og tekniske forudsætninger lokalt er til stede. I sidste ende nytter flotte kombinationer ikke noget, hvis pladsforholdene, tilslutningerne eller vandtrykket ikke passer. Alt dette skal nemlig passe til den problemfri indbygning.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>