Hansgrohes brusere kan takket være silikonenopperne nemt gnides fri for kalk.

Pleje og rengøring

Få fornøjelse af dine Hansgrohe produkter i lang tid

Med Hansgrohes brusere og armaturer har du købt produkter at højeste kvalitet, og vi vil gerne have, at du kan nyde designet og den høje funktionalitet i rigtig lang tid! Det hjælper vi dig med ved at give dig gode råd til pleje og anbefalinger til rengøringen. Vandet i Danmark indeholder meget kalk, og derfor er det særligt vigtigt at rengøre armaturer og brusere regelmæssigt. Herunder ser du, hvordan du gør det bedst.

  • Forebyg kalk: Når du er færdig med brusebadet, anbefaler vi, at du vipper din hånd- og hovedbruser, så strålefladen ikke er helt vandret. På den måde aflejres der mindre kalk i stråledyserne.
  • Hårdføre rengøringsmetoder og aggressive rengøringsmidler kan ikke blot skade overflader, de kan også påvirke teknikken inde i produktet.
  • Sprøjt aldrig rengøringsmiddel direkte på brusere og armaturer.
  • Sprøjt i stedet rengøringsmiddel på en blød klud og brug den til at rengøre overfladen.
  • Efter rengøringen skal du altid skylle armaturer og brusere grundigt med rent vand.
  • Brug aldrig rengøringsmiddel, som indeholder saltsyre, myresyre, fosforsyre, koncentreret natriumhydroxid (kaustisk soda), natriumhypoklorit (klorin/klorblegemiddel), eddike eller eddikesyre, da de kan forvolde alvorlige skader på produktets overflade.
  • Undgå fejl i kampen mod kalk og snavs: Skader, der skyldes forkert vedligeholdelse eller rengøring, dækkes ikke af garantien.

Hansgrohes kvalitetslaboratorium tester rengørings- og afkalkningsmidler

Billeder

Ganske enkelt: rengøring og afkalkning af brusere og armaturer

Skru først den tilkalkede håndbruser af bruserslangen. Læg den derefter i blød i mildt afkalkningsmiddel baseret på citronsyre i et par minutter. Det er meget vigtigt, at afkalkningsmidlet ikke indeholder andre, særligt aggressive, syrer. Det er ideelt at lægge håndbruseren med stråleskiven nedad, så denne og ikke hele bruseren bliver dækket af afkalkningsmidlet. Herefter skylles håndbruseren med rigelige mængder rent vand. Hvis kalken ikke er helt væk, kan du gentage processen.

Ved nogle af hovedbruserne fra Hansgrohe kan du endda tage stråleskiven af (f.eks. Raindance Select modeller fra 2012 eller senere) og rengøre den som beskrevet ovenfor. Se hvordan i monteringsvejledningen til dit produkt, som du også kan se og downloade her på siden. Se også mere i servicevideoen på YouTube.

Overfladen på dit armatur rengør du bedst ved at tørre af med en blød bomuldsklud. Kalkrester fjernes med et mildt rengøringsmiddel baseret på citronsyre. Spray aldrig rengøringsmiddel direkte på armaturet. Spray i stedet altid rengøringsmidlet på en klud, og skyl altid armaturet med rigeligt rent vand bagefter.

Luftblanderen (også kaldet perlatoren eller stråleformeren) kan du også skrue af efter behov - se monteringsvejledningen. Læg den derefter i blød i citronsyrebaseret afkalkningsmiddel i et par minutter. Her skal du også skylle efter med rigeligt rent vand efterfølgende. Vi har samlet flere tips i en servicevideo på YouTube.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>