En faghandler i gang med en rådgivningssamtale

Hvorfor gå til en forhandler?

Med en forhandler er du på den sikre side

Køber du et fladskærmstv på gaden? Lader du en amatør lave din el-installation? Og hvad med garantien? Det er jo sådan: Når det kommer til investeringer og avanceret teknik, når vi vil have gavn af vores anskaffelser i længere tid, så henvender vi os til pålidelige partnere. Hansgrohe anbefaler dig udtrykkeligt at gå til en VVS installatør, som installerer de højkvalitative produkter på en korrekt måde. Hvorfor?

Nyd godt af rådgivning og service

Det er ikke kun elektronikken i multimedier og computere, som bliver mere og mere raffineret og kan mere end sine forgængere. Også armaturer, brusere og metoderne til indbygning i badet bliver hele tiden videreudviklet og forbedret: Forhandleren og hans partnere i faghandlen er uddannede. Her finder du et bredt udvalg af Hansgrohes produkter og en kompetent rådgivning.

  • Profitér af din forhandlers årelange erfaring med Hansgrohes produkter og hans løbende videreuddannelse gennem virksomheden fra Schwarzwald. 
  • Brug den lokale forhandlers kompetence til at få individuel rådgivning, planlægning og skræddersyede løsninger i nærheden af dig. 
  • Nyd sikkerheden ved at have en kontaktperson i nærheden, når det gælder hurtig service
  • Fagpartneren står inde for den rettidige installation – din fordel!
  • Hansgrohes producentgaranti forudsætter en korrekt indbygning af vores kvalitetsprodukter – med en faghåndværker er du på den sikre side. 

Sikkerhed har sin pris

Alt dette kan ikke fås for ingenting, hvilket også gælder den høje kvalitet og det flere gange prisbelønnede design, som kendetegner Hansgrohes produkter. For at du kan nyde dit drømmebad, skal den tekniske kontrol være foretaget omhyggeligt af producenten. Alt skal passe sammen. Det kan kopiprodukter og tvivlsomme kilder ikke tilbyde. Høj produktkvalitet – til overholdelse af strenge miljøstandarder – og individuel service har sin pris. En lang levetid og en sikker følelse i badet er dog alle pengene værd.

Oplev dit drømmebad hos forhandleren

Hvad passer til mig? Hvilke behov skal mit bad opfylde? Kom helt tæt på dit nye bad og få et fuldstændigt billede af vores kollektioner og nye badlinjer. I udstillingerne hos sanitetsfaghandlen oplever du design og teknik i badomgivelserne. Forhandlerne tilbyder ikke kun et bredt udvalg, men også planlægningsydelser, som du i fred og ro kan afprøve derhjemme sammen med din familie.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>